начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

търся съмишленици

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

търся съмишленици

Мнениеот адвокат Станимир Христов » 15 Ное 2002, 01:34

Здравейте колеги, търся такива от вас, които са заплатили встъпителна вноска в по-високия размер, както сега той е 500лева, тъй като имат над 3 години трудов стаж. Става въпрос точно за такова основание, а не за юридически стаж.
Нека ми пишат тези от вас, които са на мнение че неправилно се прилага този критерий - трудовия стаж, и тези които желаят заедно да се опитаме да променим тази порочна практика.
Имам идея как да стане това, просто ми трябват съмишленици, с които заедно да го направим, тъй като очаквам някой проблеми които евентуално биха се опитали да ни спретнат тези от които това зависи и не ги устройва законовото положение.
Очаквам да ми пишете на посочения мейл и ще ви обясня по-подробно идеята си.
адвокат Станимир Христов

Re: търся съмишленици

Мнениеот ivi bell » 15 Ное 2002, 12:39

Но защо първо плащаш, а после търсиш основание да си искаш парите?Нещо не те разбирам.Защо си платил, след като имаш идея как да не плащаш изобщо?
ivi bell

Re: търся съмишленици

Мнениеот адвокат Станимир Христов » 15 Ное 2002, 23:37

Ами защото, ако не платиш толкова колкото ти искат, трябва да обжалваш отказ за вписване, а нали се сещаш колко време ще отнеме това, което ще отнеме и възможността да се практикува! Това е, иначе от самото начало съм против, но от разговорите си с отговорните за това лица, разбрах че на тях не им пука и ми казаха цитирам "никой не те кара да ставаш адвокат-ако искаш".
адвокат Станимир Христов

Назад към Взаимопомощ