начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

дискриминация ли е това?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дискриминация ли е това?

Мнениеот pitasht » 27 Яну 2018, 10:45

Смятате ли че има дискриминация в следната хипотеза или е нещо друго и какво може да се стори?
Учител в клас заявява следното: осиновените деца са деца на престъпници и вероятно ще станат такива в клас в който има такова дете и другите деца знаят за това че детето е соиновено.
pitasht
Активен потребител

Re: дискриминация ли е това?

Мнениеот katerinakuch » 31 Яну 2018, 00:54

Не мисля, че е дискриминация, просто е изказване на мнение от страна на преподавателя.
katerinakuch
Активен потребител

Мнениеот atanasovlaw » 31 Яну 2018, 10:19

Има Вътрешен правилник на всяко училище, със сигурност такива изявления са в противоречие с него, оттук следва дисциплинирана отговорност за даскала. Той може да обжалва през РИО.
atanasovlaw
Младши потребител

Мнениеот pitasht » 31 Яну 2018, 17:10

katerinakuch написа:Не мисля, че е дискриминация, просто е изказване на мнение от страна на преподавателя.

Мение????
В клас в който има осиновено дете пред още 30 деца?
На кое викате мнение - вие се подигравате с поста.
Послание за мен- ето това дете е осиновено, за разлика от вас. То ще стане престъпник, защото родителите му са били такива и затова са го оставили да бъде осиновено. Моля ви.
Един образован, необремен с предразсъдъци учител един истински учител би разкарал историята на Джесика Лонг а не тъпотии, неподкрепени с нищо граничещи с малоумие и идиотизъм- извинявам се за стила.
https://dama.bg/article/dzhesika-long-ot-izostaveno-dete-do-edna-ot-naj-velikite-paraolimpijki/12725/
pitasht
Активен потребител

Мнениеот atanasovlaw » 01 Фев 2018, 10:44

Предприемете действия- препоръчвам сигналът Ви да е и до училището, с копие до РИО. Като предложете доказателства под форма на показания на другите деца, ако нямате веществени. Успех.
atanasovlaw
Младши потребител

Мнениеот omar2002 » 07 Мар 2018, 07:21

на мнение от страна на преподавателя.

ruby888
omar2002
Младши потребител

Мнениеот neromare » 06 Яну 2019, 01:00

Не знам дали е дискриминация, обаче е обида. Според мен цели да обиди (накърни) някой.
neromare

Назад към Общи дискусии