Здравейте какво мислите за следният случай с клиенти на palmssbet.com?
Значи, имам акаунт верифициран от преди 2г., теглил съм пари, депозирал съм (естествено при депозит не създават проблеми), но преди около седмица заявих теглене (на скромната сума от 140лв), което ми беше отказано и в последствие акаунта ми беше отверифициран. Пратих им снимки на лична карта, после на селфи с лична карта и селфи с настоящата дата написана на лист хартия (това ми беше странно, че го искаха), после им пратих и фактура от сметка за вода, която доказва настоящия ми адрес (и всеки път като пратя документ, ме караха да чакам по 48 часа) все пак, вичките ми документи бяха одобрени, и въпреки това не ми верифицираха акаунта."
и за този :
"това са най-големите измамници. отказват да ми изплатят печалбите въпреки, че уж са ми одобрили всички документи. всеки ден искат нови и нови документи.. сметка за ток, за парно и за какво ли не. мотаенето продължава със седмици вече"
или за този:
"Хора това са най големите утрепки на планетата земя палмс бет … Така от 2019г имам регистрация при тия и преди седмица влезнах в акаунта, снимах си личната карта И СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПИШЕШЕ ВЕРИФИЦИРАН АКАУНТ НА ЧИСТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК НАБИХ 1200 ЛВ ЗА 4 ДНИ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НИКОГА НЯМАМ НИТО ЕДНО ТЕГЛЕНЕ ОТ ТЯХ И ДНЕС МИ ДАДЕ СМЕШНИТЕ 250ЛВ И ГИ ПУСНАХ ЗА ТЕГЛЕНЕ И ОТ ВЕРИФИЦИРАН СТАНА НЕВЕРИФИЦИРАН ПИШАТ МИ ЧЕ МИ Е УВРЕДЕНА ЛИЧНАТА КАРТА А ИНАЧЕ МИ ВЗИМАХА НАД 50 ДЕПОЗИТА И ПИШЕШЕ ВЕРИФИЦИРАН"
Отказват верификация при опит за теглене и запорират парите. След изпращане на купища документи и селфита, бавят с месеци ирачите и не ги верифицират. В случая играчите имат ли някакви права, къде могат да си ги потърсят?
- Дата и час: 08 Фев 2025, 18:10 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
palmsbet.com отказват за изплатят пари
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|