начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

прекратяване на трудов договор

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

прекратяване на трудов договор

Мнениеот djydjak » 13 Дек 2006, 17:03

Прекратяват ми трудовия догов от 04.01.07 като това става с предизвестие от 30 дни което все още не ми е връчено.. Имам неползван годишен отпуск-как следва да се процедира с отпуската заплаща ли се и ако не това удължава ли срока на предизвестието?
Законно ли е да съм в предизвестие и да ми пуснат отпуската еднавременно?
djydjak
Нов потребител

Мнениеот manka » 13 Дек 2006, 17:21

Tova, koeto znam ot moiata skromna praktika e, 4e pri napuskane se plasta neizpolzvania otpusk. Tova daje se pishe i v zapovedta, koiato se dava. Na drugite ti vaprosi, za syjalenie ne moga da ti otgovoria :(
manka
Нов потребител

Мнениеот vladito » 13 Дек 2006, 18:59

Трябва да ти наплатят неизползвания отпуск.Сумата се изплаща заедно с последната работна заплата,но в случая удрьжките са по-големи,защото и получената сума е по-голяма.
vladito
Нов потребител

Назад към Трудово право