- Дата и час: 24 Ное 2024, 10:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Тест по Вещно право.
|
|
10 мнения
• Страница 1 от 1
Тест по Вещно право.
Колеги поздравявам ви за заинтересоваността по обсъжданите теми. Аз съм 2 ри курс в "ЮЗУ и ме интерисува Теста по Вещно право, ако някой има някъкъв примерен да ми пише.
- LLL_BBB
- Младши потребител
Колеги при мен се получи че в Интернет имам една оценка, а при Гъгарова друга. При някой друг получавало ли се е такова нещо.
- LLL_BBB
- Младши потребител
LLL_BBB написа:Колеги при мен се получи че в Интернет имам една оценка, а при Гъгарова друга. При някой друг получавало ли се е такова нещо.
вероятно говориш за т.нар. "Служебно усилване"- когато се явяваш на изпит(например по Граждански процес) и формата на изпитване е тест.
справяш се е теста, като след време получават в канцеларията на Юридическия факултет по факс оценките от "контролното"- които само и единствено затвърждават у теб убеждението, че просто си дОбър "в тия неща"(правото и изпитите- б.а.)!
имаш оценка на теста "Добър 4", обаче след време, съвсем случайно ти се отдава възможност да направиш отново справка- и ооо, кеф, в протокола срещу твоето име по Граждански процес "се мъдри" оценка "Мн.Добър 5", ооо кеф...
кефещо е защото оценката "Мн.Добър" си е отлична оценка във всеки един ВУЗ в държавата.
ПП: ето на това му се вика- "Служебно усилване", просто сега, това се е случило на теб- усилили са те служебно. Честито.
- mypoints
- Потребител
Аз съм студент 2 ри курс в ЮЗУ и се нуждая от помощ по Вещно право както и предходния колегалАко можете помогнете!
- GAT.77.AVEL
- Нов потребител
Изпитвам затруднение с вещното право,можели някои да ми помогне с примерните тестове,ако е възможно пратетими ги на адрес to6ka@abv.bg,ще Ви бъда Благодарен.
- GAT.77.AVEL
- Нов потребител
Колега LLL_BBB намерихте ли тестове от вещно право,ако ги имате обедетеми се и аз имам нужда от помощ!
- GAT.77.AVEL
- Нов потребител
Объркал съм се нямам тестове по вещно . Общо взето няма и да ви трябват. Четете си лекциите и учебника на Боянов и ще изкарате. В подлеза имаше някакви образци но бяха съвсем различни от това което ни се падна на изпита. Вие си преценявайте от тук нататък. Големи сте оправяйте се . Изпита не е много труден. Пък и материята е интересна и трябва да се научи защото това е важна гражданскоправна дисциплина. Моя съвет е: научете си и не разчитайте на такива примерни тестчета
Успех !
Успех !
- pokerman
- Потребител
Kолега GAT77 и аз не съм намерил тестове по Вещно право, но в сайта - Лекций по право има доста от въпросите и може да ги разгледаш от там:
- godumanov_jovcho
- Нов потребител
10 мнения
• Страница 1 от 1
|
|