начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

ДОГОВОР МЕЖДУ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ДОГОВОР МЕЖДУ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА

Мнениеот СПЕШК(Н)О » 27 Авг 2004, 14:03

ЗДРАВЕЙТЕ!

АКО АЗ СЪМ ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ, БИХТЕ ЛИ МИ КАЗАЛИ ДАЛИ Е ВЪЗМОЖНО ДА СКЛЮЧА ДОГОВОР /ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ДАДЕНА РАБОТА/ С ДРУГО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ? КАК ТРЯБВА ДА ГО ОФОРМЯ?
АЗ СЪМ ИНТЕРНЕТ-СПЕЦИАЛИСТ, А КЛИЕНТ, КОЙТО НЕ Е ФИРМА, ИСКА ДА НАПРАВИМ ДОГОВОР, ЗА ДА СЕ ОТЧЕТЕ ЗА ПАРИТЕ, КОИТО МИ Е ПЛАТИЛ ПРЕД НЯКАКВА ФОНДАЦИЯ.
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
СПЕШК(Н)О

Re: ДОГОВОР МЕЖДУ ФИЗИЧЕСКИ ЛИЦА

Мнениеот e » 27 Авг 2004, 14:12

Можете да сключите всякакъв договор - за поръчка, за изработка и т.н. Най-добре- във всяка книжарница има готови бланки с Граждански догово, 10 ст, попълвате празните места и сте готов
Също е лесно той да Ви плати по банков път, така ще има отчет за разхода, защото вие фактура не можете да му дадете, а хвърчащ лист-разписка не е много добре.
Внимавайте какви разходни ордери подписвате. Успех!
e

Мнениеот bgjurist » 27 Авг 2004, 14:44

Договорът също може да е отчетен документ.
bgjurist
Потребител

Мнениеот Deputy_Major » 27 Авг 2004, 14:47

Мога само да добавя, че трябва да декларирате дохода по договора в данъчната си декларация за следващата година.
Deputy_Major

Назад към Взаимопомощ