- Дата и час: 24 Ное 2024, 10:56 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ИМА ЛИ НЯКОЙ ЛЕКЦИИ ПО КРИМИНОЛОГИЯ?!
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
ИМА ЛИ НЯКОЙ ЛЕКЦИИ ПО КРИМИНОЛОГИЯ?!
Колеги! Нуждая се много спешно от лекции по КРИМИНОЛОГИЯ! Ако някой от вас разполага с такива, нека ми ги изпрати на zorim@abv.bg. Ще му/и бъда много благодарна, защото лекциите по криминология са повече от библиографска рядкост.
- zori_m
- Младши потребител
Re: ИМА ЛИ НЯКОЙ ЛЕКЦИИ ПО КРИМИНОЛОГИЯ?!
zori_m написа:Колеги! Нуждая се много спешно от лекции по КРИМИНОЛОГИЯ! Ако някой от вас разполага с такива, нека ми ги изпрати на zorim@abv.bg. Ще му/и бъда много благодарна, защото лекциите по криминология са повече от библиографска рядкост.
Че то има и учебник.
- n.dinev
- Младши потребител
Да обаче нашият преподавател в СУ не признава учебника. Говоря именно за неговите лекции. Ако някой ги има, най-искрено го моля да ги изпрати
- zori_m
- Младши потребител
Zori_m кой е твоят преподавател по криминология?Питам те защото имам лекции на Айдаров,но не знам дали ще ти свършат работа.И ако те уреждат сама разбираш,че не мога да ти ги пратя по e-mail. Пиши и ще се разберем
- yordano78
- Нов потребител
Благодаря за предложението, но уви на мен криминологията ми я води Александър Билярскил И все пак мерсил В мен все още живее надеждата да намеря лекциите на този преподавател
- zori_m
- Младши потребител
лекции и материали
zori_m наистина съжалявам,че не мога да ти помогна.Пожелавам ти късмет и безброй усмивки през празниците и по-нататък.ГОРЕ ГЛАВАТА!
- yordano78
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|