начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

SOS Теми по история по доц. К. Паев ?

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

SOS Теми по история по доц. К. Паев ?

Мнениеот nana_p » 05 Апр 2007, 09:54

Здравейте всички !

Ако някой може да ми помогне- трябват ми разработени кандидат -студентски теми по история по доц. Костадин Паев. (ЮЗУ )
За съжаление твърде късно установих, че те са доста по-различни като изисквания от тези за другите университети.

Вашето мнение, коментар, съвет ?
Благодаря ви предварително !
bounaroti@abv.bg
nana_p
Нов потребител

Мнениеот zanny » 05 Апр 2007, 10:57

Има едно помагало, което доц. Паев е издал. Казва се "Ръководство за подготовка на кандидат-студенти по история". Можеш да си го вземеш от първи корпус на ЮЗУ-то. В ръководството са конспектирани темите, което трябва да ти помогне да си ги разработиш самостоятелно.
Надявам се догодина да сме колеги :D Успех! :D
zanny
Младши потребител

Мнениеот Гост » 16 Апр 2007, 15:11

Оставете го този Паев(до скоро даскал в Сандански)

Препоръчвам Ви учебника на

Милияна Каймакамова
Пламен Митев
Милчо Лалков
Любомир Огнянов

Все професори

Лично по този учебник имах 5.75 по История във ВТУ и ЮЗУ
Гост

Мнениеот mim_i » 24 Апр 2007, 13:33

колега Николов, моля бъдете по-толерантен в мнението си за Паев, защото след като сте първи курс /както разбрах в ЮЗУ/ значи не сте имал "честта" да се сблъскате с проф.Шопов/лека му пръст/, та тогава да видите чудо на чудесата как се взима изпита по ИБДП :roll: - няма взимане! Паев е прекрасен, ееее трябва да се чете така е! Успех на всички!
mim_i
Нов потребител

Мнениеот Гост » 25 Апр 2007, 19:26

Аз нищо не съм казал за ИБДП-ставаше въпрос за кандидатстудентска(пише се слято-думи завършващи на ска и ски) препоръка.
Гост

Назад към Лекции и материали