начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Тестове по Финансово право

В този форум можете да търсите и предоставяте лекции и др. материали

Тестове по Финансово право

Мнениеот milenaaa » 17 Апр 2007, 08:52

Здравейте!Тези дни имам изпит при порф.Златарев и от колеги съм чувала че изпитите минават под формата на тест.Ако някой има вариантите на тестовете или скоро е държал изпит по финансово право ще съм му много благодарна ако ми помогне.Благодаря предварително.
milenaaa
Потребител

Re: Тестове по Финансово право

Мнениеот senex » 17 Апр 2007, 12:56

milenaaa написа:Здравейте!Тези дни имам изпит при порф.Златарев и от колеги съм чувала че изпитите минават под формата на тест.Ако някой има вариантите на тестовете или скоро е държал изпит по финансово право ще съм му много благодарна ако ми помогне.Благодаря предварително.
Не си мислете, че ще ги даде същите. Нормативната уредба се измени доста, което означава, че и тестът. Определено обаче е доста труден, повечето от въпросчетата са подробности. Трябва да сте на "ти" с материала. Около 20 ще са Ви въпросите, може и малко повече, за 30 минути. Има и отворени, и затворени. Но той това го е казал на лекции. Така че не казвам нищо неизвестно. И нали знаете - 60% минимум.
senex
Потребител

Мнениеот milenaaa » 17 Апр 2007, 16:51

Здравейте senex благодаря ви за отговора.Всичко това ми е ясно и затова се притеснявам от тестовете на Златарев.Аз исках просто примерни тестове,за да съм наясно горе-доло за въпросите които дава.Иначе ми е пределно ясно че нещата се промениха и тестовете естествено не са същите.Мерси все пак.
milenaaa
Потребител

Мнениеот erika » 17 Апр 2007, 19:57

Проф. Златарев дава да се ползват неговите учебници по време на изпита.Само от Вас се иска да знаете къде да търсите,за да ви стигне времето :) Наблегнете на отворените въпроси. Късмет
erika
Младши потребител

Мнениеот milenaaa » 18 Апр 2007, 09:03

Благодаря.Вие скоро ли сте държала изпит при него?И наистина ли отворените въпроси са по-важни?Къде учите?Извинявам се за многото въпроси
milenaaa
Потребител

Мнениеот erika » 18 Апр 2007, 19:05

Milenaaa, пратих Ви лично съобщение. :wink:
erika
Младши потребител

Мнениеот milenaaa » 19 Апр 2007, 11:45

Erika много ти благодаря.И аз съм ти пратила лично съобщение.
milenaaa
Потребител

Мнениеот Clavdivs. » 19 Апр 2007, 11:53

erika написа:Проф. Златарев дава да се ползват неговите учебници по време на изпита.Само от Вас се иска да знаете къде да търсите,за да ви стигне времето :) Наблегнете на отворените въпроси. Късмет

Кой е този Университет ? Да се ползват нормативни актове - нормално. Но да се ползват УЧЕБНИЦИ на изпит - Е извинявай Марийке!!!
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот milenaaa » 19 Апр 2007, 12:52

Да може да се ползват учебници,но като се има предвид трудността на въпросите и времето за решаване на теста е все тая дали ще има или не учебници.Така че колега не се възмущавайте-разрешението да се ползва такава литература е по-скоро в наш ущърб,отколото в наша полза.И след толкова скъсани на този изпит сам си извадете извод до колко помагат
milenaaa
Потребител

Мнениеот senex » 19 Апр 2007, 18:39

milenaaa написа:Да може да се ползват учебници,но като се има предвид трудността на въпросите и времето за решаване на теста е все тая дали ще има или не учебници.Така че колега не се възмущавайте-разрешението да се ползва такава литература е по-скоро в наш ущърб,отколото в наша полза.И след толкова скъсани на този изпит сам си извадете извод до колко помагат
И като добавим, че горе-долу половината въпроси са от лекции, няма ги в учебника, а той тях не разрешава да се ползват. А и миналата година мой познат ми каза, че при задочниците от приблизително 30 души изпита си били взели само 4-ма. За какво говорим? Сами си правете извода за ползата от предоставената възможност.
senex
Потребител

Мнениеот milenaaa » 20 Апр 2007, 10:03

Здравейте.Току що се връщам от изпита по финансово и имам повод да почерпя.Благодаря на тези които ми дадоха насоки.И знайте че ползването на учебник само ще ви обърка.
Успех
milenaaa
Потребител

Назад към Лекции и материали