Колеги, реших да си открия адвокатска сметка и в Първа инвестиционна банка ми съобщиха цифрата 40 откриване + 6 месечно за поддръжка. Там имам сметка на физическо лице и няма никаква поддръжка, обаче за тая сметка ми обясниха, че била като на фирма.
Та въпроса ми е има ли банка, където да не искат такса поддръжка или тя да е по-малка? А необходима ли е въобще такава сметка?
- Дата и час: 28 Фев 2025, 20:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Адвокатска сметка - къде е най-евтино?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
8 мнения
• Страница 1 от 1
Да необходима е. Нарича се разплащателна сметка с особен характер на физическо лице, регистрирано по булстат.
Пробвайте в Сибанк, мисля че таксата по месечното обслужване е по - ниска. А може да питате и в други банки.
Пробвайте в Сибанк, мисля че таксата по месечното обслужване е по - ниска. А може да питате и в други банки.
- naska
- Младши потребител
Според мен адвокатската сметка не е задължителна. А въпроса дали е необходима, всеки си го решава сам.
- rts
- Активен потребител
Аз имам в Пиреос, но преди доста време я открих и не знам чух че са увеличени таксите. На месец ми вземат такса 5 лева и по 1 лев за всеки превод, например към НАП по 3 превода-общо 8 лева всеки месец.
Това е от няколко месеца, а преди си беше по-евтино. Чудех се дали да не я закрия, защото имам още една, но не съм решил
Това е от няколко месеца, а преди си беше по-евтино. Чудех се дали да не я закрия, защото имам още една, но не съм решил
- pitasht
- Активен потребител
Аз има разплащателна на ФЛ в ПИБ-а. През нея ми минават вкл. клиентските пари за ДТ и до момента не съм имала проблеми.
- wit
- Младши потребител
Аз открих в Централна кооперативна банка .И за откриването не ми взеха нищо.Даже и карта си направих -също не ми взеха нищо.
Единствено,че няма да получавам месечно сведение за наличност,но не е голям проблем.
Единствено,че няма да получавам месечно сведение за наличност,но не е голям проблем.
- sarbijanac
- Активен потребител
Ама това в ЦКБ адвокатска/фирмена сметка ли е или на физическо лице? Ако е на физическо - и аз имам такава...
А в прокредит специално адвокатска ли е или фирмена?
А в прокредит специално адвокатска ли е или фирмена?
- oriflame
- Младши потребител
8 мнения
• Страница 1 от 1
|
|