начало

Европрокуратурата прати на съд измамници, източили 130 000 лева от фонда за помощ на безработни Европрокуратурата прати на съд измамници, източили 130 000 лева от фонда за помощ на безработни

Как да постъпя?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как да постъпя?

Мнениеот Taniia » 19 Юни 2007, 16:09

Здравейте, напускам квартирата си и както си е редно и съгласно условията в договора съм предупредила хазаите си месец предварително. Устно. Сега напускам и ми се струва, че няма да мога да си получа депозита , който съм оставила и искам съвет от Вас как да постъпя в тази ситуация/?
Taniia
Нов потребител

Мнениеот georgi07 » 20 Юни 2007, 09:38

Да може да отидете при адвокат.Само дето неговата консултация сигурно ще ви струва колкото депозита.
Отговорът на въпоса ви зависи преди всичко от това, в какви отношения сте с хазяите.Най-лесно е да съставите и подпишете приемо-предавателен протокол, в който да отразите, че връщате жилището в състоянието, в което сте го наели и за това си получавате депозита.Обикновената писмена форма ще е достатъчна.
georgi07
Потребител

Назад към Взаимопомощ