начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Кандидатстудентски въпрос-ЮЗУ или ПУ???Помощ!

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 16:25

Galahar написа:...аз бих ти казал, че в електротехниката и инженерните специалности има много повече пари.

Аз откога го разправям това по форума ама на.... :wink:
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 16:29

Galahar написа:
Не мога да ти кажа,дали един ден ще се занимавам с чисто юридическа работа- тези "дребановости" членчета и алинеи ме дразнят много. Мамка им и членчета

А и аз съм си "далавераджия" по природа и си ме тегли "играта",бизнеса, рискът, но правото във всички случаи ще ми бъде от полза. А стига бе!

И най-накрая....Правото е безкрайно море,в което има остров за всеки, който го обича и го желае. Като обича морето за какво му е остров?

Да обобщим.... Постинга по-скоро ми прилича на ПУЦ-аджийски. Съжалявам...
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот Galahar » 26 Юни 2007, 16:34

Clavdivs,а ми така е.Сегашната ми работа е свързана точно с големи фирми от електротехическия, строителния и инженеринговия бранш като цяло. Това,че съм учил в техникум,а и нещата,които успях да науча за трансформатори,намотки и пр.. сега са ми от голяма полза при изготвянето на становища. Не гледам като бльон като видя паспорт на техническо съоръжение, или някаква спецификация, а мога адекватно да реагирам....Както казах,не знам дали със сигурност ще се занимавам с право като завърша, но ако за захвана, ще се ориентирам в правното обслужване на подобен род фирми и с подобен род производства...
Galahar
Младши потребител

Мнениеот Galahar » 26 Юни 2007, 16:39

Clavdivs.Ами може и ПУЦаджия да излезне от мен, то знае ли човек какво го чака утре.Аз съм на 21г. и ако ти кажа утре искам да съм такъв,или ЩЕ Бъда Такъв- ти ще ми повярваш ли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Galahar
Младши потребител

Мнениеот Clavdivs. » 26 Юни 2007, 16:49

Galahar написа:Clavdivs.Ами може и ПУЦаджия да излезне от мен, то знае ли човек какво го чака утре.Аз съм на 21г. и ако ти кажа утре искам да съм такъв,или ЩЕ Бъда Такъв- ти ще ми повярваш ли :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ПУЦ-аджия човек е, или не е ... Не можеш да станеш/не станеш... За мен някои от разсъжденията ти за правото са ПУЦ-аджийски. ПУЦ-аджийството е вид възприемане на правото...

А ако ми позволиш един съвет /писах някъде, че днес има промоция :wink: /

БЕГАЙ!!! Вземай си дърмичките особено дипломата за ел. и БЕГАЙ!!! Не се буздисвай с това право /та било то и в СУ/...

Бегай!!!
Clavdivs.
Потребител

Мнениеот JoyBringer » 26 Юни 2007, 16:55

ха, селяните,като ми влезнат с тройки в Благоевград и после с парички се местят в ПУ .А после с връзки и диплома 4,50 ми стават съдийки-пресен пример новата съдия- изпълнителка в Пловдивския съд Силвия някоя си...
JoyBringer
Потребител

Мнениеот pokerman » 07 Юли 2007, 23:28

До antongergana където ти е по-близко и по-удобно там се запиши. Всички останали приказки за кой и по по най са пълни глупости :). Така си се джавкаме за де си убиваме времето. Ако си упорит и си четеш без значение е къде ще учиш. Важното е да ти е по-удобно и вместо да даваш пари за път и за квартири по-добре си купи учебници с тях :wink:
pokerman
Потребител

Мнениеот Гост » 09 Юли 2007, 16:35

JoyBringer написа:ха, селяните,като ми влезнат с тройки в Благоевград и после с парички се местят в ПУ .А после с връзки и диплома 4,50 ми стават съдийки-пресен пример новата съдия- изпълнителка в Пловдивския съд Силвия някоя си...

На тази фраза може да Ви повярва някой от Столипиново или Факултета.

Само да Ви кажа,че най-високите балове за право миналата година са:

1.Софийски Университет
2.Югозападен Университет
3.Великотърновски Университет
4.Пловдивски университет

Другите не ги признавам въобще за университети.

Така че айде прочетете малко,пък после пишете.

Колега,айде да преброим кандидат-студентите тази година в ЮЗУ и ПУ
и после да сравним баловете.
Ако се окажете прав имате почерпка от мен,но ако не се окажете прав-ще черпите Вие. :D
Гост

Мнениеот atanaspetrovmeister » 09 Юли 2007, 20:23

advokat_nikolov написа:-------------------------------------------------------------------------
Само да Ви кажа,че най-високите балове за право миналата година са:

1.Софийски Университет
2.Югозападен Университет
3.Великотърновски Университет
4.Пловдивски университет

Другите не ги признавам въобще за университети.

:D

Ех, Пацо :D , пак ли ти ? Тоя хъс откъде го вадиш, да разбираме, че не си скъсан през тази сесия, така ли?
И откъде черпиш сведения за такава представителна извадка? :wink:

А за всички, които все още се чудят......

Изображение
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот Гост » 10 Юли 2007, 16:43

Vse edno sme rektori i reklamirame universitetite si.Ama4e sme i nie :D

Interesno mi e,ako nqkoi se e 4udel kyde da kandidatsva i ni e 4el postingite,kogo e poslishal-men ili teb.
Гост

Мнениеот vodka_s_bira » 18 Авг 2007, 02:41

колега аз сега ще сам в 3ти курс и треа дати кажа че досега всички преподаватели са били на изключително високо ниво. Ако и ти се постараеш малко в ЮФ на ПУто можеш да стнеш отличен юрист. и трябва да ти кажа че имам приятели които учат в СУ право и не си дават мн зор и пак си вземат изпитите. тай 4е ти решаваш.
vodka_s_bira

Предишна

Назад към Конкурси, изпити