начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

Извънсъдебно споразумение..?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Извънсъдебно споразумение..?

Мнениеот adamant » 17 Окт 2007, 01:17

Ще бъда максимално кратка..От 4 години се опитвам да обявя предварителен договор за окончателен. На първа инстанция е постановено, че аз съм изправната страна, според втора инстанция изправен е ответникът. Предстои трета инстанция през април 2008-ма.
Ответникът знае много добре, че е абсолютно некоректен и виновен за създалото се положение, но е адски нагъл и безскрупулен и усещам, че ще спечели на всяка цена...
Как да противодействам ?
Да опитам ли чрез извънсъдебно споразумение ? Има ли в София добри специалисти ? Знам, че материята е много деликатна и избора ми трябва да бъде изключително внимателен..
Изобщо към кого да се обърна за информация и помощ ?
С удоволствие бих възнаградила щедро труда на специалиста, който се справи с казуса.
Ако имате предложения и идеи, ще се радвам да ги прочета.
Благодаря и успех на всички!
adamant
Нов потребител

Мнениеот prof_prof » 17 Окт 2007, 09:47

Какви предложения и идеи очаквате с толкова оскъдна информация?! Ако очаквате отговори тук трябва да ни предложите проблема по детайлизиран :roll:
Предполагам, че никой колега не би заявил категорично дали е за или против споразумение преди да е се е запознал с документите по делото!
Изображение
QUOD TIBI FIERI NON VIS, ALTERI NE FACERIS
prof_prof
Потребител

Назад към Взаимопомощ