начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

моля помогнете! спешно

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

моля помогнете! спешно

Мнениеот resen » 22 Ное 2007, 19:09

здравейте, много Ви моля да ми помогнете! ответник съм по едно ГД и ми се налага да го отложа. можете ли да ми кажете дали е възможно това да стане само с медицинска бележка? много Ви благодаря! :roll:
resen
Нов потребител

не

Мнениеот resen » 22 Ное 2007, 19:56

не, нямам адвокат и нямам възможност да присъствам, затова Ви питам! може да подходите и по-човешки, а не веднага така критично!!!!!!!!!!!!!!!!!!
resen
Нов потребител

Re: моля помогнете! спешно

Мнениеот Inspector_MBP » 22 Ное 2007, 20:39

resen написа: ответник съм по едно ГД и ми се налага да го отложа. можете ли да ми кажете дали е възможно това да стане само с медицинска бележка?

Болен ли сте ? Ако сте - потърсете лекарска помощ, а по въпросите на делото се посъветвайте с адвокат.

Ако не сте, така както сте го замислил, действията ви отиват към извършването на... как да го кажа, така че да ме разберете... ДОКУМЕНТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
Qui parcit nocentibus, innocentes punit.
Който щади виновните, наказва невинните.
Аватар
Inspector_MBP
Потребител

Мнениеот zvezda » 23 Ное 2007, 11:22

Ако нямате адвокат по делото, има голяма вероятност делото да се отложи, в случай, че сте в обективна невъзможност да се явите в съда (болест например). Молба от вас и приложена медицинска бележка биха свършили работа.
Но наистина е добре да ангажирате адвокат, защото той за това е учил и може да ви предпази от куп грешки, за които дори н еподозирате.
Всичко, от което се нуждаеш, е любов.
zvezda
Потребител

Назад към Взаимопомощ