Здравейте
Ще се радвам ,ако ме посъветвате как да постъпя при неизпълнение на съдебно решение от Поземлената комисия в град Созопол , което е от преди 14 години
Случая е следния :
От 1993 година Бургаския съд се е произнесъл да се върнат около 60 декара апетитна земя на наследниците на прадядо ми , която е вече на много висока цена ,но все още не ни е върнат и декар .В отговора на молбата ни за въвот на владение -комисията отговаря ,че трябва ние да покажем на място къде е тази земя .А това не можем ние да го установим -най малкото не е наша работа .Наследниците даже сме съгласни да ни дадат земя и на друго място ,ако вече земята на прадядо ми е вече раздадена на други ,но даже и на това не са съгласни .Казват ,че няма свободна земя и точка ....... и така 14 години мъка
След като съда се е произнесъл , че Поземлената комисия трябва да ни оземли ,а те не го правят как ще ни посъветвате да постъпим
Между другото имаме издадено решение на Поземлената комисия ,че имаме право да си получим земите
Каква е тази държава , в която не се изпълняват съдебните решения ??
Може би трябва да съдим държавата в Страсбург ?
Благодаря предварително за отговорите
п.с.
Наследниците сме съгласни да се даде процент от земята след като се вземе въвот на владение - в размер на 20% -пазарната цена на земята в момента е около 1200000 евро -за контакти мобилен телефон 0898603027 - Димитров
- Дата и час: 27 Фев 2025, 22:55 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
ПРИ НЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ за 1200000 евро !!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Имате много предизвикателства
stamba69, виждам че имате много и различни казуси за решаване.
Според мен е най-добре да се концентрирате върху този тук. Ако го разрешите правилно и във ваша полза, ще ви е по-лесно да сключите брак с гражданката на Беларус и гарантирането на влоговете
/ постове 2 и 3 /. В противен случай - ако не разрешите настоящия казус, рискувате бъдещата ви съпруга да се отметне от дадената дума и да нямате проблема с 40 000 лв. в банките - по обясними причини.
Според мен е най-добре да се концентрирате върху този тук. Ако го разрешите правилно и във ваша полза, ще ви е по-лесно да сключите брак с гражданката на Беларус и гарантирането на влоговете
/ постове 2 и 3 /. В противен случай - ако не разрешите настоящия казус, рискувате бъдещата ви съпруга да се отметне от дадената дума и да нямате проблема с 40 000 лв. в банките - по обясними причини.
- zelen
- Потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|