начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

нуждая се от адвокат

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

нуждая се от адвокат

Мнениеот nedkova » 19 Яну 2008, 11:56

Пиша тук с молба да ми помогнете да намеря добър адвокат.Случаят е малко заплетен,но ето за какво става дума:живея с мъжа си на семейни начала от 8 години,а сме заедно от 14 год.Имам дъщеря,която скоро ще стане на 16 год.,но мъжът ми не е биологичният й баща,но на практика той я отгледа.Откакто навлезе в пубертета дъщеря ми започна да прави доста глупости,вкл.да прави секс.Разправиите в нашия дом станаха ежедневие.Един ден, след като видя в един сайт в интернет,че дъщеря ми предлага секс на момчета,на мъжа ми не му издържаха нервите и я изгони от дома...гола(по бикини).Потърсила помощ в отдел"Закрила на детето"и от там я настаниха в приемно семейство.Жената,при която е настанена,системно ги оставя сами(гледа още 2 деца),като в единия от случаите беше заминала в провинцията и беше оставила непознат за нас мъж при децата.Срещу това аз написах жалба,но вместо да се занимаят с нея,прокуратурата образува производство срещу мъжа ми(мисля,че по чл.137 от НК,но не съм убедена).Моля всеки,който може, да ми помогне с съвет,координати на добри адвокати и т.н.Предварително благодаря на всички,които ще се отзоват на молбата ми.
nedkova
Нов потребител

Re: нуждая се от адвокат

Мнениеот donna » 19 Яну 2008, 12:14

nedkova написа:Пиша тук с молба да ми помогнете да намеря добър адвокат.Случаят е малко заплетен,но ето за какво става дума:живея с мъжа си на семейни начала от 8 години,а сме заедно от 14 год.Имам дъщеря,която скоро ще стане на 16 год.,но мъжът ми не е биологичният й баща,но на практика той я отгледа.Откакто навлезе в пубертета дъщеря ми започна да прави доста глупости,вкл.да прави секс.Разправиите в нашия дом станаха ежедневие.Един ден, след като видя в един сайт в интернет,че дъщеря ми предлага секс на момчета,на мъжа ми не му издържаха нервите и я изгони от дома...гола(по бикини).Потърсила помощ в отдел"Закрила на детето"и от там я настаниха в приемно семейство.Жената,при която е настанена,системно ги оставя сами(гледа още 2 деца),като в единия от случаите беше заминала в провинцията и беше оставила непознат за нас мъж при децата.Срещу това аз написах жалба,но вместо да се занимаят с нея,прокуратурата образува производство срещу мъжа ми(мисля,че по чл.137 от НК,но не съм убедена).Моля всеки,който може, да ми помогне с съвет,координати на добри адвокати и т.н.Предварително благодаря на всички,които ще се отзоват на молбата ми.

Госпожо ,вие кого ще спасявате детето си или "мъжа си ".
Наблегнете на детето си ...не може да изгониш някого така по бикини и то н такава възраст.
В пубертете вс. вършат глупости , въобще сигурна ли сте ,че на оня сайт в интернет е била дъщеря ви , а и да е била сигурна ли сте че някой не е качил снимката и там. С програми за снимки такива фокуси може да се направят. А може би е стоял до нея на стола и е гледал какво пише.Разбира се ,че ще образуват нак. производство ,питам се защо и срещу вас не са образували таква ...та това ви е дете то ли е по важно или любовника ви.
donna
Старши потребител

Мнениеот punisher » 19 Яну 2008, 12:33

Госпожо ,вие кого ще спасявате детето си или "мъжа си ".
Наблегнете на детето си ...не може да изгониш някого така по бикини и то на такава възраст

Освен това уточнето от къде сте???За да прецени някой колега-адвокат дали би се ангажирал.Това е второто важно нещо след решението ви горния въпрос.
punisher
Потребител

Мнениеот nedkova » 19 Яну 2008, 12:43

От София съм.Ще спасявам "любовника"си,колкото и да е неприемливо за някои.Писах тук,за да поискам съвет,а не да ми предявявате обвинения.
nedkova
Нов потребител

Мнениеот punisher » 19 Яну 2008, 12:50

Г-жо,аз съм адвокат,но честно казано не бих се наела да се занимавам с вашия случай,поради следните причини:
1.не съм все още майка,но си мисля,че когато това стане ,винаги ще предпочитам детето си пред "любовника си";
2.да бъдеш майка е дар,а мъжете са едно от най-лесните и взаимозаменими неща;
3.а може би вие самата сте била пример за вашата дъщеря???
4.имам морал и съвест;
5.практикувам във втория по големина град в БГ и едва ли ще сте в материалното състояние да поемите и командировъчните ми по отчайващият начин,по който пишете!!!

Съвет:търсете си адвокат от София.

Успех!!!
punisher
Потребител

Мнениеот nedkova » 19 Яну 2008, 13:23

В момента съм се ориентирала към Марин Марковски или Даниела Доковска,но исках да разбера нещо и за някой друг адвокат.Благодаря за мненията Ви,но честно казано не лъха професионализъм от тях.
nedkova
Нов потребител

Мнениеот donna » 19 Яну 2008, 13:27

nedkova написа:В момента съм се ориентирала към Марин Марковски или Даниела Доковска,но исках да разбера нещо и за някой друг адвокат.Благодаря за мненията Ви,но честно казано не лъха професионализъм от тях.

Ясно още една тема провокация . Случката е измислена ... домашното по психология изисква да провери лоялността на адвокатите един към друг и да започне един безконечен спам.
Мила моя ще ти кажа направо къш от форума и си намери заминавки някъде другаде :evil:
donna
Старши потребител

Мнениеот nedkova » 19 Яну 2008, 14:00

Случката за съжаление е реалност.А що се отнася до професионализма Ви,мисля,че адвокатите са защитници,а не обвинители,нали така?Поисках съвет,а Вие ме нападнахте.Знам,че за повечето хора моята позиция в случая е неприемлива,но преди да сте наясно с всички факти и обстоятелства е някакси непрофесионално да обвинявате или оневинявате,когото и да било.Просто исках,ако някой може да ми препоръча адвокат,нищо повече.Все още мога да дам реална оценка за постъпките си и съвеста ми е тази,която ще ме съди.
nedkova
Нов потребител

Мнениеот donna » 19 Яну 2008, 14:20

nedkova написа:Случката за съжаление е реалност.А що се отнася до професионализма Ви,мисля,че адвокатите са защитници,а не обвинители,нали така?Поисках съвет,а Вие ме нападнахте.Знам,че за повечето хора моята позиция в случая е неприемлива,но преди да сте наясно с всички факти и обстоятелства е някакси непрофесионално да обвинявате или оневинявате,когото и да било.Просто исках,ако някой може да ми препоръча адвокат,нищо повече.Все още мога да дам реална оценка за постъпките си и съвеста ми е тази,която ще ме съди.

Защитник ,ако ти поеме случая , може съвсем да не ти го поеме ,ако не желае особенно ,ако е в разрез с морала му ....
И като хора имат пълно право да вземат становище та било само за тях. Това тука е форум ,не е адвокатска кантора и вс. може да си изрази мнението си!
donna
Старши потребител

Мнениеот punisher » 19 Яну 2008, 15:19

Г-жо,не разбрахте ли посланието на колегите????
След като сте се насочили и въпреки това продължавате да търсите консултации и сверки с нас,така убиждате и нас,и хората,чиито имена споменахте.
punisher
Потребител

Мнениеот nedkova » 19 Яну 2008, 15:37

Никого не искам да обидя,просто въпросните адвокати познавам от телевизията(все още не съм се консултирала нито с тях,нито с когото и да било).Никога досега не съм имала нужда от адвокат и въобще нямам идея къде и кого да търся.Ако някой иска да ми помогне в избора,може да пише и на лични.Благодаря на всички и се извинявам,ако някой се е почувствал обиден,не е било целенасочено,а просто от неинформираност.
nedkova
Нов потребител

Мнениеот nasso_5 » 19 Яну 2008, 16:04

Разбирам,че търсите скромен,честен,коректен адвокат,като споменахте 2-имена.
Предлагам Ви П.Стоянов-биографията му е впечатляваща,дори разполага със служебен автомобил,а и слуша БИТЪЛС и свири на китара.
А сериозно Ви предлагам следното:
Отивате в СРС и започвате да гледате и слушате може да влизате в заседателните зали и да ги наблюдавате как се борят,плюват,хапят и защитават интересите на свойте клиенти.
Критерийте са много:
Външен вид,пол,дар слово,години,поведение....
Бих Ви дал името на адвокатите ми,но единия е 72годишен-добър е,но не знам дали ще изкара делото,а и ако не съм до него да го ръчкам и да гоня вещи лица и т.н.почва да буксува...
Другия ми аидукат е бивш прокурор-младо момче,но още не съм го виждал на бойното поле...

Сигурна ли сте,че съпруга Ви я е изгонил или сама е избягала навън?
Мисля,че второто е по-вероятно,нали?
правото е алгоритъм.....
Аватар
nasso_5
Потребител

Мнениеот nedkova » 19 Яну 2008, 17:43

Хиляди благодарности на nasso_5,първият човек,който не ме оплюва,а ми дава някакво решение.Благодаря ти!Разбрах посланията ти.
nedkova
Нов потребител

Re: нуждая се от адвокат

Мнениеот zelen » 21 Яну 2008, 20:20

nedkova написа:Пиша тук с молба да ми помогнете да намеря добър адвокат.
...
Моля всеки,който може, да ми помогне с съвет,координати на добри адвокати и т.н.Предварително благодаря на всички,които ще се отзоват на молбата ми.

Темата е поотлежала, но може ли да споделите какво разбирате под " добър адвокат "? Струва ми се, че не е професионално да даваме препоръки пенкилер - излагайки вижданията си, ще си помогнете много.
zelen
Потребител

Назад към Взаимопомощ