начало

Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС Непререшаемост на мотивите на съдебното решение по граждански спорове. Тенденции в практиката на ВКС

изгуби ми се адвоката, а вече му е платено

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

изгуби ми се адвоката, а вече му е платено

Мнениеот snejle1 » 20 Фев 2008, 22:44

Как се постъпва с адвокат, който не вдига телефона, оказва се, че се е регистрирал в брокерска къща, където не са го виждали дълго време. Проверих, има адвокатска регистрация. Имам спешна нужда да се свържа с его, да разбера завел ли е съдебен иск. Мога ли сам да открия и по какъв начин, дали това е направено и под кой номер.
snejle1
Нов потребител

Re: изгуби ми се адвоката, а вече му е платено

Мнениеот sarbijanac » 20 Фев 2008, 23:03

snejle1 написа:Как се постъпва с адвокат, който не вдига телефона, оказва се, че се е регистрирал в брокерска къща, където не са го виждали дълго време. Проверих, има адвокатска регистрация. Имам спешна нужда да се свържа с его, да разбера завел ли е съдебен иск. Мога ли сам да открия и по какъв начин, дали това е направено и под кой номер.

Лесно можете да проверите какво е свършил Вашия адвокат.Отидете в гражданското деловодство на съответния съд,където е трябвало да депозира исковата молба.Служителките ще Ви направят необходимата справка.

Ако държите да го откриете посете колегията,където е регистиран.От там би следвало да Ви дадат някаква информация.
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот snejle1 » 21 Фев 2008, 11:29

Благодаря ! Ще опитам, имам номера под който е регистриран! Дано да е свършил нещо, защото всички срокове изтичат и започват да си строят в имота ми!
snejle1
Нов потребител

Мнениеот zelen » 21 Фев 2008, 21:34

snejle1 написа:Как се постъпва с адвокат, който не вдига телефона... Имам спешна нужда да се свържа с его, да разбера завел ли е съдебен иск. ..
Дано да е свършил нещо, защото всички срокове изтичат и започват да си строят в имота ми!

Поздравления за колегата, който е успял да получи за хонорар, без да е свършил нищо или почти нищо!
Вие защо не помислихте, че сроковете ще изтекат, но не за него, а за вас?
Докато има такива клиенти като вас, ще има и адвокати като колегата!
Поне го похвалете публично във форума, да му стисна ръката!!!
zelen
Потребител

Мнениеот snejle1 » 22 Фев 2008, 09:58

Вече не го търся, ще му се наложи той да ме намери! Полезно ми беше да науча къде и как да си търся евентуално заведения иск. Писах- кантората му се оказа брокерска къща, където не се е явявал дълго време.Бях в чужбина и ме обзаведоха с този адвокат роднините, а сега реват.Щ Е СЕ СПРАВЯ, БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!
snejle1
Нов потребител

Мнениеот diaida » 23 Фев 2008, 03:05

snejle1 написа:Как се постъпва с адвокат, който не вдига телефона, оказва се, че се е регистрирал в брокерска къща, където не са го виждали дълго време. Проверих, има адвокатска регистрация. Имам спешна нужда да се свържа с его, да разбера завел ли е съдебен иск. Мога ли сам да открия и по какъв начин, дали това е направено и под кой номер.

ТЪРСИ СЕ ............
Изображение
ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ОТКРИЕ НОВА ТЕМА - "ТЪРСИ СЕ..." адвокат на когото платих и ..........
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ