начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Как става така напр.един пие друг се напива

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Как става така напр.един пие друг се напива

Мнениеот лкг » 04 Фев 2005, 14:04

Ето как става : Според правилниците на енергоразпределение един абонат разходва ел.енергия на воля ,другият след него я плаща даже с лихвите.Подадох молба в Пловдивското енерго за смяна на партида и прекъсване на захранване на 28.02.03 г.Услугата бе извършена на 06.03.03. г.Сега искат да платя токът на предишният титуляр на партидата за м.февруари и до 06.03.г.Подадох две жалби до тях - никакъв отговор.Чаках да ме съдят ,- но уви разбрах,че направо минавали към описване на имущество.Кажете ми моля Ви как мога да изляза от тази ситуация,колко ще ми струва да заведа дело и има ли смисъл?
лкг

Re: Как става така напр.един пие друг се напива

Мнениеот jiji22 » 04 Фев 2005, 20:53

Смятам, че можете да заведете установителен иск - дължите или не тези пари, като същевременно поискате от съда да спре изпълнението, докато не се реши въпроса . Мисля, че без адвокат няма да стане, а колко ще ви вземе -само той може да каже.
jiji22

Re: Как става така напр.един пие друг се напива

Мнениеот галина » 05 Фев 2005, 13:45

Най-добре се обърнете към адвокат,ако искате да ви се помогне.не разчитайте само и единствено на консултация във форума. А що се отнася до парите-само той си знае!
галина

Назад към Взаимопомощ