начало

КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите   КС възложи на ЦИК да преизчисли резултатите от изборите  

Обжалване и срокове

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Обжалване и срокове

Мнениеот addicted » 01 Май 2008, 15:06

Здравейте.
Първо да се извиня, че искам консултация, която не е безплатна, но в момента няма на кой да платя.
Вчера ми беше връчен акт от комисията за защита на потребителите, който може да бъде обжалван в 7 дневен срок. Проблема е че този срок е само през почивните дни. Може ли по някакъв начин да бъде обжалвано това постановление. Благодаря Ви, и още един път да се извиня за некорекрното ми възползване от познанията Ви
addicted
Нов потребител

Мнениеот addicted » 01 Май 2008, 16:23

Благодаря ВИ
т.е. денят на взимането не се брои в този срок
addicted
Нов потребител

Мнениеот Гост » 01 Май 2008, 17:43

addicted написа:Благодаря ВИ
т.е. денят на взимането не се брои в този срок

Разбира се! В същия смисъл и публикуването в Държавен вестник.
Гост

Мнениеот addicted » 02 Май 2008, 18:50

Commander аз не си правя сметка как да мина евтинко и някой да ми свърши работата. Вчера звъннах на 3 телефона и не ми отговориха, и тогава писах тук. Вече съм се разбрал за неделя кой да ми подготви документите. Малко бях нервен и притеснен, и нямах търпение да разбера отговора затова питах тук. Моята професия е аналогична на Вашата, затова знам репликите "за 5 минути го написа, 100 лв искаш" и в този порядък.
Лично аз се включвам с удоволствие в компютърните форуми със съвети как да се направи, но винаги се нервя когато въпроса КАК прераства в НАПРАВИ ГО.
Намирам за неетично да си сложа казуса тук и да очаквам да валят безплатни съвети, консултации, безплатна подготовка на документи и други такива. А дори това да стане, не смятам че познанията ми, изказа и терминологията ми са на ниво да свърша работа като професионалист. С две думи взаимопомощта е хубаво нещо, когато не прераства в използвачество
addicted
Нов потребител

Мнениеот addicted » 02 Май 2008, 19:12

Благодаря Ви, вече май съм по спокоен
addicted
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ