начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Внимание: Адвокат-мошеник!

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Внимание: Адвокат-мошеник!

Мнениеот Клиент » 10 Мар 2005, 18:17

Искам да предпазя всички, които ползват адвокатски услуги. На един от тях по му подхожда определението АЙДУКАТ. Това е Румен Хинов от Адвокатска колегия Кюстендил. Платих му хонорар, а после започна да ме изнудва за още пари. Не знаех, че е трябвало да ми даде разписка. Свързах се и с други хора пострадали от Хинов. Някои от тях дори с негова помощ са загубили жилищата си. Чух, че вече са му отнети правата, но все още се явява по дела. Някой може ли да ме посъветва как да се справя с този мръсник.
Клиент

Re: Внимание: Адвокат-мошеник!

Мнениеот gogo-1 » 10 Мар 2005, 18:24

Сигнализирайте прокуратурата. Има наказателна отговорност за упражняване на професия без да притежава необходимите документи /т.е. отписан е от адвокатската колегия, както разбирам от вас/
gogo-1

Мнениеот Poturpevsh » 10 Мар 2005, 18:34

Tozi Hinov na vsichkoto otgore e i nenormalen tip - psyva i rygae, dori v suda
Poturpevsh

Мнениеот 1111111 » 10 Мар 2005, 19:03

Не се ще да вярвам на амонимни съобщения от този род .. надявам се и Вие.. недоволни клиенти колкото искаш..
1111111

Мнениеот Пионерче » 11 Мар 2005, 01:47

Еми доколкото знам, наистина е така - укрива се от дела, посяга на длъжностни лица.
Също се е "изявявал" в "Искрено и лично". Ама в базата данни на Лекс го има за Кюстендил.
Пионерче

Мнениеот plprodanov » 11 Мар 2005, 09:52

В адвокатурата има всякакви типове - нищо не е изключено.
plprodanov
Младши потребител

Re: bazata danni na LEX...

Мнениеот *** » 11 Мар 2005, 11:02

... ne e aktualizirana ot 2-3 godini pone. Zatova ne se uchudvaite, ako niakoi e otpisan ot Ak, a oshte figurira v tazi baza dannni.

Мнениеот aa » 11 Мар 2005, 11:25

pravi ste tuk za sajalemie naistina moje da se nareche che ste se srestnali s moshenik i osven tova mn nagal i uporit, pishe vsiakakvi gluposti i se podigrava s horata i sipe kleveti
ne e stoka
aa

Мнениеот явора » 11 Мар 2005, 12:18

И не само там, колега Проданов! В съдебната власт също има всякакви типове, за съжаление, но в нашата родина това е положението
явора

Мнениеот plprodanov » 11 Мар 2005, 20:30

Прав си ............ стара. Само не знам познаваме ли се лично. Ама то нейсе - без значение. Но то не само в адвокатурата, ти си прав. И не само в нашата структура. То навсякъде бе. Като бях адвокат идва една жена при мене и вика - "Абе един твой колега иска 300 лева да ми заведе дело за издръжка ". Това през 2002 година. Че вика - "Аз ако имам триста лева няма да водя дело бе". Детето им на две години!? Тогава беше. Питам я - "Коя е тая измет адвокатска" Че тъй де. Да си дойдем на думата...
plprodanov
Младши потребител

Мнениеот новака » 11 Мар 2005, 21:04

Тъжното в случая че вече много често започнаха да се появяват мошеници сред адвокатите ...и не само сред тях.
новака

Мнениеот Tess » 11 Мар 2005, 22:03

Данните в лекса отдавна не са актуализирани - от 2 - 3 години може би.
Затова проверете дали Кюстендилската адвокатска колегия има собствен уеб-сайт. Ако има такъв то данните в него би трябвало да се актуализират редовно /защото в сайта на САК постоянно ги актуализират/.
Тогава вижте в раздел "Членове" и потърсете името на въпросния адвокат.
Tess

Назад към Взаимопомощ