начало

Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд

Купих кола под запор... Моля за съвет

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Купих кола под запор... Моля за съвет

Мнениеот donchaz » 10 Юни 2008, 17:47

Здравейте, моля за компетентно мнение или насока...
Наскоро закупих автомобил регистриран в София с купувача подписахме договор за покупко продажба пред нотариус като бяха представени всички документи изисквани по закон от собственика.
От тук започнаха проблемите при опита да го прехвърля на мое име от КАТ ми съобщават че автомобила е под запор. Свързах се с продавача който ми обясни че преди време е имал задължение което е погасил и запора трябва да е паднал. Ходих при адвокат за консултация свързахме се със съдя изпълнителя който е направил запора той ни обясни че делото е прекратено и е пратено писмо до КАТ-СОФИЯ за вдигане на запора.
Вече минава повече от месец но в КАТ колата все още е под запор...
Мога ли да направя нещо за да се задвижат процедурите?
Моля за съвети за който предварително благодаря!
Последна промяна donchaz на 11 Юни 2008, 11:24, променена общо 1 път
donchaz
Младши потребител

Мнениеот donchaz » 12 Юни 2008, 10:15

Проблем се реши, благодаря на всички който ми помогнаха на лично съобщение!
donchaz
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ