как мога да реша проблема си с един психопат, който не спира да звъни на телефоните ми и да изпраща заплашителни смс. пусната е жалба в полицията, предупреден е няколко пъти и продължава. на полицаите им е смешно, но на мен не - звъни се в 12 пред ноща, детето ми подскача в съня си, изпраща смс за магии,гроб и затвор и т.н.
телефоните ми стоят постоянно или изключени или в контакта защото им пада вече батерията. ако си реша проблема с бой, веднага ще има отговор от страна на полицията към мен. друг е проблема обаче че той и с бой няма да се оправи, ами най-накрая ще ме осъди той.
- Дата и час: 27 Фев 2025, 13:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
полицията е безсилна пред психопат
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
От мобилния оператор могат да блокират повиквания от определен от Вас номер. Това може да реши проблема (поне за известно време).
Fortuna fortes adiuvat.
Perfice te!
Perfice te!
- MariaMagdalena
- Потребител
MariaMagdalena написа:От мобилния оператор могат да блокират повиквания от определен от Вас номер. Това може да реши проблема (поне за известно време).
Да, но за това искат някаква бележка от полицията, или от не знам кой си. Имах подобен проблем, и от мобилния оператор ми обясниха, че без такваз бележка не можели да направят нищо.
Аз си реших проблема по по-кардинален начин - и без туй стария апарат беше за изхвърляне, и си купих по-ново телефонче, в което абонатите могат да се разделят на групи. Поставих нахалника в тази група, и указах на апарата да дава сигнал "заето" на нея. В почти всички бизнес модели има подобна функция, така че може би едно подробно разглеждане на менюто на телефона ще ви спести разправии с полицията и мобилния оператор.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|