начало

Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд

On-line лотарии

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

On-line лотарии

Мнениеот bolero » 15 Юли 2008, 13:44

Убедена съм,че е вид измама,но има ли някой инфо,какво представлява.Получих по мейл писмо,че съм спечелила сума от лотарията,като ми е изпратен и номера на билета,който разбира се не съм купила.
:D Реших да отговоря на посочения адрес и се свързах с агента ,който беше написан..Днес получих писмо от него ,и прикрепен файл с документ ,не разбрах точно какъв,който трябва да попълня и да изпратя .Там трябва да дам информация за личните ми данни,плюс копие от международен паспорт или шофьорска книжка.
Е,въпросът ми е има ли наистина такива лотарии и как да разбера ако е да ,дали е истинска.
Цялото ми семейство участваме в лотарията Рийдърс Даджет по електронен път.
Благода предварително.
Всяко мнение ще ми е от полза.
bolero
Нов потребител

Мнениеот satir » 15 Юли 2008, 14:20

ако обичате да ви лъжат и крадат попълнете всички полета акуратно и ги изпратете.......
какъв маил клиент ползвате? сканира ли ви пощата за вируси???
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот black » 15 Юли 2008, 14:32

В никакъв случай не си давайте личните данни и не отговаряйте на подобни писма - измама са! Не зная точно по каква схема действат, но определено са такива. Бяха нашумели на Запад преди година, две, явно сега и у нас са плъзнали. Аз също съм получавал подобни, но освен да ги маркирам като спам друго нищо не съм правил. Е, в крайна сметка изборът си е Ваш.
black
Младши потребител

Назад към Взаимопомощ