начало

Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд

Какво ме чака?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Какво ме чака?

Мнениеот burgman » 18 Юли 2008, 18:25

Ще трябва да се защитавам пред М-Тел, но нямам представа как. Случаят най-общо е следният: за три дни са ми отчели трафик на HOMEBOX-a 8.8Gb (330лв) и са спрели услугата. Устройството обаче си води статистика и отчита 4.2Gb от месец март до спирането (всеки месец имам 5Gb безплатни). Понеже рядко го ползвам, разбрах това след 5 дни. Веднага подадох жалба, но не ми дадоха входящ номер. Това става във Варна. Писах им и на мейла за поддръжка-изчакайте. Да, ама мина месец и половина и нищо. Вероятно ще се ходи на съд, но не знам какъв адвокат да търся-един бил спец по бракоразводни, друг по друго, а за борба с вятърни мелници няма. Имам ли изобщо шанс срещу тях?
burgman
Нов потребител

Мнениеот DEKAH » 18 Юли 2008, 23:49

Намете си адвокат, който да ви представлява пред въпросното дружество. Опитайте чрез официална кореспонденция от негово име - като ваш представител. Ако не успеете да се разберете фирмата ще потърси правата си по съдебен ред. Там колегата ще направи евентуални възражения за недължимост на вземането им. И.т.н.

Без съответни документи - толкова.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот burgman » 19 Юли 2008, 17:14

Благодаря на ДЕКАН за вниманието!
burgman
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ