начало

Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд

Промени в Закона за ВУЗ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Промени в Закона за ВУЗ

Мнениеот vlastelin » 12 Окт 2008, 00:48

Здравейте! Студент съм (3-та година) в Свищов, а от тази година и сестра ми стана студентка в Свищов. Родом съм от Габрово и научих, че в габровското ВУЗ тази седмица са приели изменения в Закона за ВУЗ, едно от които гласи, че ако 2 деца от едно семейство учат в едно ВУЗ, по-малкото има право да получава стипендия. Аз лично съм стипендиант (за успех) и бих искал да питам, дали тези промени се отнасят за всички ВУЗ, за да може сестра ми да се възползва от тях. Или ако може някой да даде линк към гласуваните промени, защото информацията ми е дадена само от познати в Габрово.
vlastelin
Нов потребител

Re: Промени в Закона за ВУЗ

Мнениеот kalahan2008 » 12 Окт 2008, 10:53

Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ