начало

Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд

Декларация за истинността на посочените данни

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Декларация за истинността на посочените данни

Мнениеот lidiad » 13 Окт 2008, 13:37

Моля за помощ. Във връзка с признаването на дипломата ми за висше образование от МОН изискват от мен "Декларация за истинността на посочените данни и за това, че им е известна отговорността за представяне на неверни данни, която се носи по реда на Наказателния кодекс на Република България". Моля някой да ми даде образец на тази декларация, тъй като, при всичките ми опити да я намеря в интернет, нямах успех. Предварително благодаря.
lidiad
Нов потребител

Re: Декларация за истинността на посочените данни

Мнениеот Djidzafka » 13 Окт 2008, 13:59

ДЕКЛАРАЦИЯ
Долуподписаната Джиджавка от Жюлюница
ДЕКРЛАРИРАМ
За истинноста на посочените от мен данни.
Известна ми е отговорността по чл. 313 от Наказателния кодекс.
Дата ..............
Подпис .............
Аватар
Djidzafka
Потребител

Re: Декларация за истинността на посочените данни

Мнениеот lidiad » 13 Окт 2008, 14:03

Аз мислех, че е някакъв образец, но щом това е достатъчно, благодаря за отговора.
lidiad
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ