начало

Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд

чл.132 ГПК т.2

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

чл.132 ГПК т.2

Мнениеот donna » 12 Ное 2008, 00:46

Чл. 132. Към отговора на исковата молба се представят:
2. преписи от отговора и приложенията към него според броя на ищците

Да си представим ,че имаме няколко ответника с разнородни интереси. ...,кво правим ще се снабдяваме с препис от отговора на другите срещу ДТ ...считам ,че нормата се нуждае от ревизия и че препис от отговора следва да има за вс. една страна .

Ровя се из ГПК и се ядосвам , имам нещо подобно по тая причина....
donna
Старши потребител

Re: чл.132 ГПК т.2

Мнениеот portokal » 12 Ное 2008, 09:57

Не се кахъри, нали ответниците от самата искова молба ще узнаят, че интересите им са разнопосочни и ако проявят интерес към отговора, ще отидат на място в съда да го прочетат или ще си поискат прапис. :)
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот kpavlova » 12 Ное 2008, 10:44

Пиша тук, за което се извинявам, Донна, няма общо с темата ти. После някой да го затрие.Това е нещо като публично съобщение - Портокал, помощ, как да ти изпратя ЛС, не мога да те избера като получател.писах писмо.Не е нещо много важно... :oops: .Извинявам се пак.
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот donna » 12 Ное 2008, 11:38

За портокал ,ще поискат препис срещу ДТ , а тая ДТ ще е стотинки ,ако съда няма прието тая ДТ да се плаща на кочанче , ще иде в банката и там ще прати няколко лева банкова услуга за превод по сметка на съда 20-30 ст :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот portokal » 12 Ное 2008, 12:07

Здрасти, К. Павлова, благодаря най-напред; като изпишеш името на получателя, се натиска едно бутонче "добави" под него, това е новото при сегашната версия на форума. И на мен първите 1-2 пъти ми каза, че било нямало избран получател. 8)

Донна, ми да - така е. Само ще си четат тогава.
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот kpavlova » 12 Ное 2008, 13:00

:lol: :lol: :lol: С риск съвсем за смях да стана, този номер го опитах неколкократно, но ми казва - някои от потребителите изключили личните си съобщения и да искам, и да не искам, насила хубост не става :oops: Помощ. :oops: Прости ми Дона, пак
kpavlova
Активен потребител

Мнениеот bebitor » 12 Ное 2008, 13:12

kpavlova написа::lol: :lol: :lol: С риск съвсем за смях да стана, този номер го опитах неколкократно, но ми казва - някои от потребителите изключили личните си съобщения и да искам, и да не искам, насила хубост не става :oops: Помощ. :oops: Прости ми Дона, пак

kpavlova, съвсем не е смешно... Ако сатир не беше споменал в друга тема за Google Chrome, още щях да се чудя как да цитирам и да променям мненията си. Следи тази тема- viewtopic.php?f=5&t=33370&start=0&st=0&sk=t&sd=a. След малко ще се опитам да сложа скрийншот как се пращат ЛС, но истината е, че който не си ги е активирал, няма как да му бъдат пратени :cry: :cry: :cry:
Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Мнениеот portokal » 12 Ное 2008, 13:20

Е ми да. Не ми бяха активирани. Въобще не съм очаквала, че по подразбиране ще е да не може. :lol: Не бях видяла и другата тема (всъщност си направила страшно хубаво, че си я пуснала).
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот bebitor » 12 Ное 2008, 14:28

Rara avis in terris
Аватар
bebitor
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ