- Дата и час: 27 Фев 2025, 10:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Izdavane na spisanie?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Izdavane na spisanie?
Необходима ли ми е някаква специална регистрация ( за авторски права) , за да мога да издавам списание? Или просто си регистрирам фирма с предмет на дейност такъв?
- poli-moli
- Нов потребител
Re: Izdavane na spisanie?
Не е нужна специална регистрация, но е добре да си пуснете едно Искане за предварително проучване в Патентно ведомство.
Важно е да не използвате за име на списанието марка, която е заявена или дадена вече.
Важно е да не използвате за име на списанието марка, която е заявена или дадена вече.
- dmiglena
- Нов потребител
Независимо дали е заявена като име на списание ли ?
Имам предвид могат ли да се казват два продукта с напълно различни характеристики по един и същи начин?
Имам предвид могат ли да се казват два продукта с напълно различни характеристики по един и същи начин?
- poli-moli
- Нов потребител
По принцип не може - когато се използват в един и същи клас за стока и/или услуга. Тези класове са по Ницката класификация. Идете на http://www.bpo.bg и разгледайте менюто за търговски марки
- dmiglena
- Нов потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|