начало

Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд

Проблем с eBay, карат ме да плащам

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Проблем с eBay, карат ме да плащам

Мнениеот i046332 » 19 Ное 2008, 17:40

Здравейте, имам мн странен проблем....преди време от eBay исках да си купя телефон и си поръчах един, т.е. купих го от там, но преди да го платя видях, че е само панел а не цял телефон и се отказах да плащам и зарязах всичко така....
след 2-3 месеца получих по пощата една бележка че трябва да платя панела който струва 1евро + някакви обезщетения....след 1 месец получих още едно писмо че вече трябва да платя към 20-30 евро, а днес получих бележка, че трябва да платя 68 евро до дата която вече е минала, а аз днес получавам писмото.

Прикачам тук последното писмо да видите за какво става дума, на първата страница не се вижда само долната част в която пише единствено парите който трябва да им преведа - 68 евро
Изображение
Изображение

Звънях няколко пъти на дадените телефони но никой не ми вдига.
i046332
Нов потребител

Re: Проблем с eBay, карат ме да плащам

Мнениеот i046332 » 19 Ное 2008, 17:41

Изображение
i046332
Нов потребител

Re: Проблем с eBay, карат ме да плащам

Мнениеот Ntriple » 19 Ное 2008, 21:38

Спокойно. Тегли им една ....... :)
Ntriple
Младши потребител