начало

Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд Двама нови граждански съдии встъпиха в Софийския апелативен съд

Издирвам адв. Таня Зарчева

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Издирвам адв. Таня Зарчева

Мнениеот silva78 » 11 Дек 2008, 22:32

Издирвам адв. Таня Зарчева - така се е казвала през 1987 година. Имам данни, че може и да е Лозанчева или Лозанова или Лозева вече. Много моля ако някой знае нещо за нея да ми пише на имейл silva.hristova@abv.bg. Не я търся за лошо просто искам да я наема по едно дело, тъй като баща ми е много доволен от нея.
silva78
Нов потребител

Re: Издирвам адв. Таня Зарчева

Мнениеот palimsest » 13 Дек 2008, 18:02

Най-готиното е " Не я търся за лошо..."
Уважавам изявлението Ви и не бих искал да спамя, но ми стана много мило, че не я търсите за лошо!
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот brymm » 13 Дек 2008, 18:41

Поне да бяхте казали кой град е това. 8)
"Ребенком на чужбине плакал я, лишь гордое твое заслышав имя,
сегодня с поседевшей головой я слезы лью над болями твоими."
brymm
Потребител

Мнениеот ceko1969 » 14 Дек 2008, 01:12

Опитайте с "LEX справочник-адвокати", ако там я няма значи вече не е адвокатка и няма да можете да я наемете.

Успех в издирването :D
ceko1969
Младши потребител

Мнениеот silva78 » 14 Дек 2008, 21:52

Не е нужно да се подигравате palimsest в момента хич не ми е до такива коментари. Не знаех, че за този форум трябва да имам перфектен стил на писане. Не претендирам за това. Просто търся адвокат и не искам други мнения. Било то за начина по който пиша или правописа ми. Ако го исках нямаше да пиша в този форум.
Градът е София.
Първото което направих бе да я потърся в справочника, но за съжаление я няма. А този справочник дали е актуален?
silva78
Нов потребител

Мнениеот palimsest » 14 Дек 2008, 22:03

Драга Silva78,
тълкувате превратно думите ми...имаше една драма..."Църква за вълци", на такова ми мяза...

С най-голямо уважение се отнесох, както и го написах...хубаво е, че не я търсите за лошо почитаемата адв. Зарчева...имаше страхотна стихоплетка..."животното е взело връх в човека..." та за това, Ви желая успех с търсенето...
[b]Може би не знаете, но вечер Боко Тиквата се прибира самотен от работа, сваля уморено костюма си и влиза в топла вана, с томче на Лилиев в ръка. И плаче, плаче… Така му се иска да разбира това, което чете![/b]
Аватар
palimsest
Активен потребител

Мнениеот ceko1969 » 15 Дек 2008, 03:00

от silva78 на 14 Дек 2008 08:52 pm
..............................
"Първото което направих бе да я потърся в справочника, но за съжаление я няма. А този справочник дали е актуален?"

Би трябвало да е актуален, едно от последните вписвания е от ноември 2008г.
ceko1969
Младши потребител

Мнениеот silva78 » 18 Дек 2008, 17:15

Благодаря на отзовалите се! Разбрах, че въпросната адвокатака вече не практикува.
Palimsest вие не ме познавате, но сте прав. Дано никога не ви се случва да бъдете "животно".
silva78
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ