начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

нерегламентиран достъп в компютъра ми и личния живот-подслуш

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

нерегламентиран достъп в компютъра ми и личния живот-подслуш

Мнениеот vasilevaj » 01 Мар 2009, 00:43

Обръщам се към всички, които могат да ме посъветват юридически, които не са сътрудници на служби за сигурност или МВР. Животът ми се оказа пълен сценарий. В момента съм пред дилемата за нова работа, след като 10 г. съм била на една и съща. В компютъра ми има нерагламентиран достъп. Подслушват ми се телефоните и мисля, че в дома си имам камери, които не мога да открия. Преди няколко години имах същите съмнения и подадох жалба до прокуратурата. Отговора беше, че е направена справка в деловодството на съда и не е открито разрешение за използване на специални разузнавателни средства. Приятелка ? ме посъветва, че ако сменя работата, нещата може и да се оправят. Очаквам мнението ви!
vasilevaj
Нов потребител

Re: нерегламентиран достъп в компютъра ми и личния живот-подслуш

Мнениеот prnedev » 01 Мар 2009, 13:24

Сменете работата,
Наемете частни детективи, по възможност от чужбина, да ви проверят апартамента и телефоните,
Поръчайте им да разберат и кой ви подслушва и записва,
Наемете ги те да подслушват за вас, за да имате после нещо, което да използвате срещу тях.

Надявам се, че ви харесва мнението ми.
prnedev
Активен потребител

Мнениеот donna » 01 Мар 2009, 14:00

А доктор /психиятър / посетихте ли , зная една дето от ЦРУ я подслушват. Е като излючим ЦРУ , жената добре си върши служебните задължения .
donna
Старши потребител

Мнениеот satir » 01 Мар 2009, 14:39

тука сичките ги подслушва некой. даже никой...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот donchev » 01 Мар 2009, 15:56

Мисля, че вашето е фобия. Просто си задайте въпроса, толкова обществено значима личност ли сте, че да е оправдан ресурса, който цитирате.
donchev
Потребител

Мнениеот vasilevaj » 01 Мар 2009, 16:04

Хареса ми мнението Ви Недев, но доста пари ще ми струват частните детективи и каква доказателствена сила има тяхното разследване /подслушване/? А за работата- няма гаранция, че ще е различно после. Опит-грешка...и?
vasilevaj
Нов потребител

Мнениеот vasilevaj » 01 Мар 2009, 16:09

Дончев, бих била безкрайно щастлива да живея, като невротичка с фобии, от която не се интересуват.
vasilevaj
Нов потребител

Мнениеот miriam » 01 Мар 2009, 18:07

:D Василева , логично погледнато ако нямате доходи да си платите на частни дедективи , които да проверят опасенията Ви , съгласете се че тия дето ви следят пък хептен нямат мотив да трошат пари да го правят-т.е. вие сте една гайка напълно безинтересна , от вас и вашето съществуване не произтича нищо , което да трябва да бъде заснето и записано. Не ми се обиждайте , но в юридически форум /ако приемем този за такъв/ хората са свикнали да търсят причина и следствие.
Също на теория възможен вариант е да знаете /да сте видели/ да сте научили нещо , което ви прави по-значима от обичайната средностатистическа шматна и обект на засилен интерес. Но ако е така по евтино е да ви гръмнат.Моля , четете новини :lol:
Трето което си мисля е , че сте обикновен параноик с манийни проблясъци и лекувате бежавото ежедневие с фантастични налудности .Потърсете помощ в реала , а не във виртуала.
Ако всичко изброено горе не ви харесва , кажете какво сте работела 10 години , и/ или какви са вашите реални месечни доходи-на момента ще ви кажа дали някой ви ходи по петите , освен ако не е по луд от вас :D
miriam
Потребител

Мнениеот vasilevaj » 01 Мар 2009, 19:48

Изглежда за Вас хората са интересни според месечния им доход. Това да го възприемам ли за нормално?
vasilevaj
Нов потребител

Мнениеот donna » 01 Мар 2009, 20:00

:D Някой си пише домашното по психология или наистина има нужда от лекар? :wink:
donna
Старши потребител

Мнениеот miriam » 01 Мар 2009, 20:10

мне , отново не разсъждавате правилно:
ако вие работите като сервитьорка и взимате 500-600 лева без бакшишите /условно взето/ то аз смятам че е почти изключено някой да счупи и лев да ви следи и подслушва , сега дали съм по-ясна?
ако обаче работите в офис и вземате 1000 лева заплата , и въртите далавери и крадете още 5-10000 на месец като ощетявате офиса , то тогава може би има от какво да се тревожите-възможно е да ви следят/подслушват за да стигнат И до мозъка на схемата :)
или ако да речем доскоро сте спинкали с ченге , а вече не го обичате-на тях им е присъщо и безплатно да ви нюхтят заради едната гола ревност, обаче четейки ви съм почти сигурна , че или е параноя или става въпрос за пари :D
miriam
Потребител

Мнениеот vasilevaj » 01 Мар 2009, 20:42

Надявам се, че схемите са изяснени вече. Както Ви се хареса! Не разбрах има ли юридически възможности за защита при такива ситуации!
vasilevaj
Нов потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 02 Мар 2009, 01:36

По смисъла, по който разбирате юридически, няма такава възможност.
Полицията е платена като заплата, отделно взимат абонамент на ръка, за да обслужват конкретни интереси - разбира се, става въпрос за най-ниско ниво на корупция - например полицаите не закачат престъпниците в квартала, а сгромолясват на главата на някой, който реши да се обади - пробвайте да кажете, че кварталния е "С магарешки уши" и гледайте реакция, интелект, съобразителност, рефлекс - на третия ден кварталния ще Ви чака в местното кафене и ще Ви направи постановка - "Ти защо си без шапка?".
Това го казвам с насмешка и към заплатите на полицаите.
Но, като сте затънали в такъв "мираж", Ви съветвам да не се опитвате да се борите чрез полицията с тези проблеми - доколкото са реални, полицията няма капацитет да се справи дори със задръстванията (разбира се, затова има друга причина), впрочем, на който не му изнася задръстването - не сезира прокуратурата, нали.
Тази работа, както я обяснявате има предистория, няма как да Ви кажем - да, не.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот satir » 02 Мар 2009, 04:38

miriam написа:... 500-600 лева без бакшишите /условно взето/ то аз смятам че е почти изключено някой да счупи и лев да ви следи и подслушва ,...

а ако работи, като дупнишки журналист???? в града в който месеци наред вече, бъка от разследващи органи..... ооо дааааа.... ще я подслушват и още как, без значение от дохода... и тетека... :|
само давам пример, случаи много.
едит: подслушват се телефоните на всички журналисти в дупница, смешното е че всички знаят това, а гадното е, че освен служебните, подслушват и личните телефони.
Последна промяна satir на 02 Мар 2009, 08:49, променена общо 1 път
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Мнениеот donna » 02 Мар 2009, 08:40

Тази е сбъркала форума ,да е преорентираме,ама дали ще и напишат домашното по психо незная :mrgreen: .

psihologia.net Форуми -> Психиатри

http://psihologia.net/forum/viewforum.php?f=18
donna
Старши потребител

Назад към Взаимопомощ