начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

Списък на вещите лица по чл.19а ЗСПЗЗ 2009

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Списък на вещите лица по чл.19а ЗСПЗЗ 2009

Мнениеот justus » 30 Мар 2009, 21:09

Колеги, моля за помощ.
Много спешно ми е необходим Списък на вещите лица по чл.19а ЗСПЗЗ, актуален за 2009, одобрен от министъра на ЗГ и министъра на финансите.
Предварително благодаря на отзовалите се. :D
justus
Младши потребител

Re: Списък на вещите лица по чл.19а ЗСПЗЗ 2009

Мнениеот lakov » 31 Мар 2009, 21:52

За съжаление бая зор ще видиш със списъка - няма и няма...и на мен ми трябваше за експертиза по еднодело в районен. Така ине го намерих, но съдията го имаше и определи ВЛ. Ако искаш ще ти дам името на експерта.
lakov
Потребител

Мнениеот justus » 01 Апр 2009, 00:17

Май наистина е проблем тоя списък....
А много ми е нужен, защото възнамерявам да оспорвам експертиза, пък имам съмнения, че ВЛ е от съдебните експерти, а не от списъка.
Благодаря, колега, ама не ми върши работа името на експерта по Вашето дело, трябва ми самият списък.

Хайде, колеги, никой ли не може да помогне? Толкова ли е апокрифен? Търсих навсякъде, и няма, та няма....

Помагайте, моля.
justus
Младши потребител

Мнениеот p_dyan » 01 Апр 2009, 18:01

E оспорването не трябва ли да стане с искане за тройна експертиза, а не с аргумента че този експерт го няма в онзи списък. Нали съдията може да назначи всеки експерт, дори ако го няма в никой списък по смисъла на Чл396, ал.2 от Закона за съдебната власт
p_dyan
Потребител

Мнениеот expertbg » 30 Сеп 2009, 09:10

СПИСЪК
на специалистите, утвърдени за вещи лица от комисията по чл. 401, ал. 1 от Закона за съдебната власт, при окръжните и административните съдилища в София-град, София, Благоевград, Видин, Враца, Кюстендил, Монтана, Перник към Апелативен съд - София, за 2009 г.
http://expert-bg.com/Veshti_lica_2009.htm
expertbg
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ