начало

Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент Пенсиониран прокурор към членовете на ВСС: Пожелавам ви да дочакате този щастлив момент

Търся наредба по чл. 48, ал. 3 от ЗПБ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Търся наредба по чл. 48, ал. 3 от ЗПБ

Мнениеот herostat » 04 Сеп 2009, 17:00

Колеги, моля помогнете!
Трябва ми една наредба, цитирана в чл. 48, ал. 3 от Закона за подземните богатства!
Не знам как и е името и не мога да я намеря!
Сиелата не прави препратка към такова чудо, а се убих да я търся под какви ли не имена! Ако някой може да я намери да ми я прати, ще съм му много благодарен!
Предварително благодаря!
herostat
Потребител

Re: Търся наредба по чл. 48, ал. 3 от ЗПБ

Мнениеот ykovachev » 04 Сеп 2009, 17:08

Колега, да Ви обясня защо я няма. Редакцията на чл. 48 ЗПБ до изменението от 2009 г. беше такава:
"Чл. 48. (Обн. - ДВ, бр. 23 от 1999 г.) (1) Допуснатите до конкурса
участници представят предложение в запечатан плик в изпълнение на конкурсните условия.
(2) При провеждане на таен търг допуснатите участници представят
предложения в запечатан плик относно концесионното възнаграждение. При
провеждане на явен търг комисията предварително обявява наддавателната
стъпка."
Сега знаете как е и особено новата ал. 3, за която споменавате. Изменението е от бр. 70/2009 г. на ДВ.
Е, просто такава наредба все още не е приета. То и измененията в ППЗК, след като ЗК го пипаха лятото на 2008 г. не са приети, макар всякакви срокове - и законови, и разумни да изтекоха, пък Вие бързате с тази наредба :wink:
Следете ДВ, ама не се обзалагам дали ще излезе скоро...
ykovachev
Активен потребител

Re: Търся наредба по чл. 48, ал. 3 от ЗПБ

Мнениеот herostat » 07 Сеп 2009, 10:42

М-даааааа.....
Благодарско за отговора!
И аз така заподозрях, обаче викам си може би се лъжа и просто не мога да я намеря.
А пък сиелата, няма препратка към такова чудо, та затова си викам, че може би не съм се ориентирал правилно!
Та накратко-благодаря за инфото!
Успех! :D
herostat
Потребител

Назад към Взаимопомощ