начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

izpit za doznateli

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: do Daliq

Мнениеот raad » 21 Сеп 2004, 17:57

zdr Daliq, i az ti blagodarq mnogo za cennata informaciq,koqto iskah da polu4a sys samoto zapo4vane na temata/zapo4nah q s drug nik/, .:)) a ot 80 otziva ima malko ne6ta ,koito sa osnovno po temata,no kakto i da e.ako ne te pritesnqvam mnogo, bi li mi pisala i na men na maila, za6toto i az iskam da te pitam dosta ne6ta, i naistina ne biva da se prevry6ta foruma v 4at.Blagodarq ti predvaritelno za otziv4ivostta.:)
e-maila mi e : vucheva@abv.bg
raad

Re: do Daliq

Мнениеот drazena1 » 22 Сеп 2004, 10:26

Моя близка ще се явява на 27 на юридическия изпит,ако можете изпратете ми информация как протича,какви са въпросите,изобщо всичко което смятате,че е важно на mari_8834@yahoo.com
Благодаря предварително.
drazena1
Младши потребител

do Drazena

Мнениеот raad » 22 Сеп 2004, 11:42

Drazena, kyde 6te e izpita na 27-mi?V koi grad?
raad

Re: izpit za doznateli

Мнениеот drazena1 » 22 Сеп 2004, 11:59

изпита ще се проведе във Варна,а тя е подала документи за Шумен,явно правят изпит за региона,незнам точно.Първо ще е юридическия,ако го издържи е езиковата култура и накрая психо теста.
drazena1
Младши потребител

Мнениеот roko » 23 Сеп 2004, 09:32

Доколкото знам, първо са изпитите в провинцията и накрая в София.
roko
Младши потребител

Мнениеот TOP COP » 23 Сеп 2004, 09:47

ti si samo za petri4-tam 6te te razberat
TOP COP

Мнениеот TOP COP » 23 Сеп 2004, 09:57

ТОВА Е ИСТИНАТА КОЛЕЖКЕ. И АЗ ЧАКАМ НЯКОЙ ВРЪЗКАР ДА СЕ ОТКАЖЕ,АМА........
TOP COP

Мнениеот TOP COP » 23 Сеп 2004, 10:14

И ти си съгласна с правовписа,защото и ти си от тия. Кога се пише "прокуроЪТ" и кога "прокурорА", "съдЪТ" и кога "съдА".
На човек тия работи като бягат,за другото не ми говори.....Дали не се сещаме как си взела дипломата за висше образование?????? А ,а,а,а?
TOP COP

Re: do Drazena

Мнениеот hasplu » 23 Сеп 2004, 10:26

I az bih se radval na povece info za izpitite, nai-vece za psihoto i juridicheskija:))
hasplu@lex.bg
raad - mai sme i dvamata za pazardjik, koi ti kaza za izpita, che e sled 20-i??? na men chefa na choveshki resursi mi kaza skoro, ama gospod i ministerstvoto samo znaeli koga:))))
Аватар
hasplu
Потребител

Мнениеот Anita_79 » 23 Сеп 2004, 10:50

Онзи ден ми се обадиха от РПУ-то, че утре съм на изпит в Благоевград! Само че се чудя дали искам да ходя. Както ви казах, вече започнах да работя като адвокат, а подаването на документите за дознател беше отдавна. А и не знам как протича изпита, не ми казаха дали отивам на изпит по обща култура или юридически. Както и да е, може би ще отида да видя как е, не че имам огромно желание.
Anita_79

do Anita

Мнениеот kandidatka » 23 Сеп 2004, 11:04

Anita, ti koga si podala dokumentite i sled kolko vreme ti se obadiha za izpita?a za izpita 2 dni po-rano li te izvestiha?
kandidatka

Re: do Anita

Мнениеот Anita_79 » 23 Сеп 2004, 11:51

Преди няколко месеца си подадох документите, още не се бях вписала като адвокат. И сега във вторник ми се обадиха от деловодството, че в петък трябва в еди-колко си часа да съм еди-къде си на изпит. Без подробности.
Anita_79

Re: до x3na

Мнениеот Съни » 23 Сеп 2004, 15:20

Наистина няма какво да четеш, осв. Цеков. Има още един известен( поне за мен) учебник по криминалистика- на Вакарелски- но той е доста остарял. Колкото до Цеков, надявам се да споделяш мнението на другите колеги и да ти е приятен. За мен обаче това беше един от най-гадните учебници за цялото ми следване... Друга идея- ако намериш отнякъде лекции на Радостин Беленски- преподава в СУ, може да са ти от полза. Колеги казват, че този преподавател наистина ги научил на криминалистика.
Съни

Мнениеот чушката » 24 Сеп 2004, 00:29

Колеги, моля който ще ходи на тест в петък и в понеделник, да сподели след това "впечатленията" си от него. В случая няма да сме конкуренти, щом сме в различни градове, така че хайде по-смело :)
чушката

Мнениеот raad » 24 Сеп 2004, 11:26

Kolegi, kyde 6te sa testovete v petyk i v ponedelnik?v koi gradove?
raad

Мнениеот nikito » 24 Сеп 2004, 12:57

nqma da ima test po ezikova kуltura.
6te ima samo praven test i sabesedvane.
nikito

Мнениеот hedera » 24 Сеп 2004, 13:00

tazi informaziq pyk otkyde se poluchi
hedera

Мнениеот nikito » 24 Сеп 2004, 14:01

6te vidi6.:) Ot 4ovek v sistemata
nikito

Мнениеот hedera » 24 Сеп 2004, 14:40

ne che ne wqrwam prosto mi stana interesno,az taka ili inache ne sym kandidastwala,no sledq s interes razwoq na sybitiqta
hedera

Мнениеот чушката » 24 Сеп 2004, 15:06

до раад: ами Анита е писала, че е на изпит в петък в Благоевград, а пък drazena1 - че ще има във Варна на 27-ми, т.е. понеделник. Затова казвам който се е явил вече днес, да каже как протича.
чушката

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити