начало

ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата

ПРЕХВЪРЛЯНЕ В КАТ

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ПРЕХВЪРЛЯНЕ В КАТ

Мнениеот Aratron » 03 Дек 2009, 11:59

Утре ми предстои да прехвърля автомобил в КАТ, но не съм го правил преди. Може ли да ми кажете какъв е размерът на таксите, които трябва да платя и как се определя. Трябва ли да нося друго, освен договорите за покупко-продажба, малкият талон и оригиналът на застраховка-Гражданска отговорност?

Възможно ли е да платя по банков път? Питам, защото не ми се ходи с големи суми пари, разказаха ми, че е пълно с измами около банките и институциите! - http://po-sveta-i-u-nas.blogspot.com/20 ... -post.html

Благодаря!
Aratron
Младши потребител

Re: ПРЕХВЪРЛЯНЕ В КАТ

Мнениеот andy70 » 04 Дек 2009, 00:22

Големия талон е най-важен за прехвърлянето в КАТ.
Талонът за преминат ГТП също ще Ви трябва.
Таксите зависят от това дали ще правите пререгистрация или не - т.е. дали ще сменяте рег. табели. Цената им е около 50 лева.
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Re: ПРЕХВЪРЛЯНЕ В КАТ

Мнениеот voltron » 04 Дек 2009, 00:41

Възможно ли е да платя по банков път? Питам, защото не ми се ходи с големи суми пари, разказаха ми, че е пълно с измами около банките и институциите! -

Поне усещаш ли се какво си написъл. То затова има измамници.
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Назад към Взаимопомощ