начало

ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата

Голям проблем - Помощ моля

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Голям проблем - Помощ моля

Мнениеот fossil97 » 05 Дек 2009, 13:59

Здравейте на всички. Имам един много голям въпрос . Тук един "приятел" преди време ми извади допълнителна карта на неговата кредитна карта с един общ лимит при което при подаването на документите в банката той ми поиска сканирано копие на моята Лична карта. Малко след това лимита на картите беше превишен и започна да ме обвинява че аз съм ги източил през това цялото време аз сам бил в Германия а транзакциите са извършени от банкомат в Пловдив. Сега ме изнудва посредством Личната ми карта която се намира в сканиран вид на неговия компютър. Какво мога да направя в случая объркан съм пък не знам какво може да направи с личната ми карта. При всичките ми молби да я изтрие получавам отговор докато не ми възстановиш парите няма. Моля компетентни по случая лица да се ми кажат какво евентуално мога да направя ще съм им много благодарен.
fossil97
Нов потребител

Re: Голям проблем - Помощ моля

Мнениеот satir » 07 Дек 2009, 13:41

отивате в паспортна служба. запознайте се с -> ТОВА
подайте заявление за подмяна на личната карта и..... тоя джипег на ПеЦе-то на "приятеля" ви се превръща в едно нищо.
едит: в извлечението по сметка е описано, всяка транзакция с коя карта е направена :idea: и тетека...
http://www.youtube.com/watch?v=CZo12LIWqYw
Аватар
satir
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ