- Дата и час: 26 Фев 2025, 21:06 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КАК СЕ ПОГАСЯВА ЗАЕМ СЛЕД ВЛИЗАНЕ В ЗАТВОРА
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
КАК СЕ ПОГАСЯВА ЗАЕМ СЛЕД ВЛИЗАНЕ В ЗАТВОРА
СЪПРУГА МИ ИМА ЗАЕМ ОТ 5000 ЛЕВА КОИТО СИ ПЛАЩАШЕ РЕДОВНО ИМА И ЗАСТРАХОВКА КОЯТО НЕ ЗНАМ КАКВА РОЛЯ ИГРАЕ НО, ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА ПРЕДИ СЕДМИЦА КАТО СЕ ОБАДИ НА ДЖЕТ КРЕДИТ ДА ГИ УВЕДОМИ И ДА ГИ ПОПИТА ЗАСТРАХОВКАТА КОЯТО ИМА ДАЛИ ЩЕ ПОКРИЕ ВРЕМЕННАТА МУ НЕВЪЗМОЖНОСТ ДА ВНАСЯ ВНОСКИТЕ СИ ОТГОВОРИХА ЧЕ ТОЙ НЕ Е ТРУДОУСТРОЕН Е АЗ СЕГА КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ ЗА ДА НЕ МИ ИЗПРАТЯТ СЪДЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ПОНЕЖЕ НЯМАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПЛАЩАМ ВСИЧКО САМА
- liliqs
- Младши потребител
Re: КАК СЕ ПОГАСЯВА ЗАЕМ СЛЕД ВЛИЗАНЕ В ЗАТВОРА
liliqs написа:Е АЗ СЕГА КАКВО МОГА ДА НАПРАВЯ ЗА ДА НЕ МИ ИЗПРАТЯТ СЪДЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ
Да се споразуемеете с Париба /Джет кредит/за разсрочено плащане, преди да бъде образувано изп. дело
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
https://www.16personalities.com/infj-personality
- kalahan2008
- Активен потребител
Re: КАК СЕ ПОГАСЯВА ЗАЕМ СЛЕД ВЛИЗАНЕ В ЗАТВОРА
За колко време е в затвора?
Колко е месечната вноска?
В затвора няма ли време да работи?
Иска ли да работи?
Включете си личните съобщения.
Колко е месечната вноска?