начало

ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право ВСС прие, че именити преподаватели не са специалисти по гражданско право

izpit za doznateli

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: izpit za doznateli

Мнениеот XYZ » 14 Окт 2004, 22:12

Blagorodna Makeva....

kak si skupa?
XYZ

Мнениеот nikito » 15 Окт 2004, 00:52

ABE SON4E, IMA6 DOSTA DA TARKA6 STAPALATA NA SU. DOKATO STIGNE65 RAVNI6TETO NA STUDENTITE OT PROVINCIQTA.
NQMA ZA KAKVO DA SAJALQVAM, 4E NE U4A V SU. BLAGODARQ NA GOSPOD, 4E ME E PREDPAZIL OT TOVA PROKLQTIE
nikito

Мнениеот kiti » 15 Окт 2004, 10:51

колеги, молбата ми е съвсем сериозна -наистина ли няма кой да ми каже как минава психическият изпит???????????
kiti
Нов потребител

Мнениеот Blagorodna » 15 Окт 2004, 12:44

Драга Кити, влезнете на сайта на Института по психология на МВР (http://www.psychology.mvr.bg/). Там ще откриете подробна информация за това как преминава психологическото изследване за подбор на кандидатите за работа в МВР. Но най-общо то се състои от две основни части - писмена (тестова) и устна (събеседване с психолог). Най-важното е да сте отпочинала и спокойна. Желая Ви успех. Ако все пак заключението е, че данните Ви са неблагоприятни или относително благоприятни за работа в МВР, не се притеснявайте. Вие сте си съвсем наред, просто психологическия Ви профил на отговаря.
Blagorodna

Мнениеот kiti » 15 Окт 2004, 13:38

Този сайт ми е известен,знам каква е процедурата...Целта ми беше някой да сподели лични впечатления-макар че, Благородна ти си права-психото не е като правния изпит-там,ако наистина си чел, няма начин да не изкараш,а тук ......всичко е много относително.Е, ще чакам да ме повикат-пък каквото сабя покаже...Благодаря за пожеланието-дано да върже!
kiti
Нов потребител

Мнениеот sonia » 22 Окт 2004, 12:38

Osven SU,sum i izturkala i stupalata na Evropeiskia kolej v Brush i rabotia v Belgia za dosta izvestna mejdunarodna organizacia,kakto mojesh sam da vidish.Taka che podobni podmiatania pokazvat edinsveno provincialnia vi kompleks..."kolega"
sonia
Младши потребител

Мнениеот nikiito » 08 Ное 2004, 17:49

kolegi, nqkoi znae li za6to vse o6te ne sa izlezli rezultatite ot sabesedvaneto.
edin mesec mina.
nikiito

do NIkito

Мнениеот raad » 09 Ное 2004, 11:05

Ti v Plovdiv li se qvqva na juridi4eskiq izpit?
raad

Мнениеот natarpeliva » 10 Ное 2004, 11:13

ne znam za vas ama tova 4akane me iznervj zdravo. Kazaha 20 dni a mina ve4e po4ti mesec i polovina.
az sam bila na psih.izpit vav VIPOND. Kagete ne e li ne6to podobno i tozi psihi4eski. Onzi ne be6e ne6to za koeto da se gotvi6 a prosto si otgovarj6 4estno na vaprosite i ako otgovarj6 na iziskvanijta te odobrjvat.No njma ni6to ob6to s psih. ti sastojnie a idejta e dali otgovarj6 na iziskvaniata za slugitel v MVR. No ne znam dali tozi 6te e sa6tiat. A i ne znam koga 6te me uvedomjt dali vaob6te 6te hodj na tozi test. za6toto ot sabesedvaneto rezultatite sa savsem subektivni.
natarpeliva

Мнениеот mpp » 10 Ное 2004, 12:17

Колеги,
Някой има ли информация защо се бавят резултатите от събеседването?
Аз се явявах в РДВР - Стара Загора. Минаха повече от 30 дни , а още няма отговор.
mpp
Младши потребител

Мнениеот kiti » 10 Ное 2004, 12:47

Колега,мисля,че изпитът на който сте бил във Випонд е нещо подобно, но не съм сигурна.И аз чаках някой от колегите да сподели как минава псих., но всички се интересуват само от правния. Доколкото на мен ми обясниха изпитът е нещо като съвкупност от тест за интелигентност и лични въпроси,на които наистина трябва да отговаряш искрено,за да не "изгърмиш" на събеседването.И те преценяват-ставаш или не.
kiti
Нов потребител

Мнениеот наблюдател » 10 Ное 2004, 20:22

Споко кити.В момента има жалба по повод тоя психотест от 12 души "изгорели" на изпита.Защото не може един психолог пък бил той и корифей да определя твоето бъдеще само от въпросите по въпросниците.Представи си,че е в лошо настроение днес и е решил да реже наред.Не може да си прочетеш резултата,не можеш да обжалваш.Вероятността да поставят правилна "диагноза" е около70 процента.Но ако си в останалите 30 ,загубата за теб е 100 %.Липсва изискването за недвусмислен извод, до който трябва да стигне психолога за да присъди годен или не.
наблюдател

Re: do raad

Мнениеот nikii » 11 Ное 2004, 01:27

Ne. V Ruse
nikii

Мнениеот netarpeliva » 11 Ное 2004, 20:00

Tova koeto stava jsno e 4e nikoi ne znae ni6to otnosno njkakvi rezultati sled sabesedvaneto. Ne vi li e kofti 4e ni dargat v absolutno nevedenie. Izliza 4e vaob6te ne trjbva da se nadjva6 na tazi rabota.
netarpeliva

Мнениеот raad » 11 Ное 2004, 20:10

toku 6to razbrah,4e nanqkoi ot kandidatite v Plovdiv sa se obajdali, za da gi uvedomqt , 4e izpityt po ezikova kultura 6te e na 16-ti!!!!Kolegi,ako na nqkoi sa zvynqli sys sigurnost,molq kajete!!!
raad

Мнениеот pz » 13 Ное 2004, 10:56

Искам да попитам ясно и конкретно след всичко, което се изписа по темата: знае ли някои точна дата за изпита за дознатели?Blagorodna написа:

> Драга Кити, влезнете на сайта на Института по психология на МВР
> (http://www.psychology.mvr.bg/). Там ще откриете подробна
> информация за това как преминава психологическото изследване за
> подбор на кандидатите за работа в МВР. Но най-общо то се състои
> от две основни части - писмена (тестова) и устна (събеседване с
> психолог). Най-важното е да сте отпочинала и спокойна. Желая Ви
> успех. Ако все пак заключението е, че данните Ви са
> неблагоприятни или относително благоприятни за работа в МВР, не
> се притеснявайте. Вие сте си съвсем наред, просто
> психологическия Ви профил на отговаря.
pz

Мнениеот pz » 13 Ное 2004, 11:04

Искам да попитам ясно и конкретно след всичко, което се изписа
по темата: знае ли някои точна дата за изпита за
дознатели?
pz

Мнениеот loo » 13 Ное 2004, 13:29

ami, kolega, ne znam ot kade si, no v pove4eto gradove toi mina predi mesec, e pone 1via etap - izpita po nak pr i p-s, v drugi tia dni e ezik kultura
loo

Мнениеот sioux » 13 Ное 2004, 13:30

Kolegi,izpita za doznateli proti4a na dva etapa.Parvo ima test za inteligentnost i ezikova kultura-tova nqma da e problem za vas.
Sledva po interesnoto - pravniq izpit:
40 vaprosa-20 nak. pravo,15 nak.proces,5 kriminologia.Za da go izdarjite trqbva da imate 30 verni otgovora.Ako ste se spravili sledva usten izpit pred komisiq ot VIPOND s predsedatel Choturkov-otgovaria za 4ove6kite resursi v MVR.Konspekt za izpita nqma.Izpita se provejda po regioni nqma to4no opredelena data.Moq be6e na 1 noemvri.
Ako ste se spravili s pravniq izpit sledva psiho test.Az sam dostignal do tozi moment i 4akam.
sioux

Мнениеот pz » 13 Ное 2004, 14:00

А къде се публикува информация относно изпитите или такава няма
pz

ПредишнаСледваща

Назад към Конкурси, изпити