начало

ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата ВАС отхвърли жалбата срещу последното увеличение на минималната заплата

удостоверение от психодиспансер

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

удостоверение от психодиспансер

Мнениеот katya_staikova » 09 Апр 2010, 09:58

искам да ми издадат удостоверение от психодиспансер, че не се водя на учет Хората, които работят там са страшно неразбрани, обясняват, че само за шофьори издават т.нар."обикновено", а на мен ми трябва наистина обикновено, без медиц.преглед.
Можете ли да ми кажете къде е регламентирано това задължение да издават удостоверения, на кой акт мога да се позова в искането си да ми издадат обикновено удостоверение, без да ме разпитвам дали ми трябва за кандидатстване за чистачка (защото според тях само за такива професии могат да издадат, иначе отказват)
благодаря Ви !
katya_staikova
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ