- Дата и час: 26 Фев 2025, 14:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
издаване на дубликат на изпълнителен лист
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
издаване на дубликат на изпълнителен лист
Здравейте на всички! Имам следния проблем-получих по надлежния ред изпълнителен лист от деловодството на СРС. След като се върнах в офиса, оставих всичките си документи на бюрото. На следавщия ден реших да си класирам документите по папки, но не можах да открия изпълнителния лист.Къде ли не го търсих, папка по папка , лист по лист, но той сякаш потъна в дън земя.Искам да подчертая че изключвам възможността някой да го е взел. Подадох молба за издаване на дубликат, насрочени е открито съдебно заседание, като в призовката съдията ми е написъл указание да представя доказателства за твърденията си. Какви доказателства бих могла да приложа , като незнам как го изгубих и къде? Моля ако някой би могъл да ми даде съвет или да сподели подобен казус, ще му бъда безкрайно благодарна. Предварително ви благодаря!
- petiar
- Нов потребител
Re: издаване на дубликат на изпълнителен лист
Само твърдението, че е изгубен е достатъчно.
Аз съм виждал, да се прави дубликат на изпълнителен лист, дори когато е сгрешен същия - непълно име, ЕГН.
Аз съм виждал, да се прави дубликат на изпълнителен лист, дори когато е сгрешен същия - непълно име, ЕГН.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
ivan_lawyer написа:1. Само твърдението, че е изгубен е достатъчно.
2. Аз съм виждал, да се прави дубликат на изпълнителен лист, дори когато е сгрешен същия - непълно име, ЕГН.
Първото твърдение ме хвърля в дълбок смут. Второто - в недоумение.
-
error - Потребител
няма ли кой д помогне със съвет!
- petiar
- Нов потребител
petiar написа:няма ли кой д помогне със съвет!
Един свидетел не може ли да намерите.Да даде показания , колко притеснен и уплашен сте били след като сте установили , че го няма ИЛ.Че сте го търсили старателно , но не сте успяли да го намерите и т.н.
Друго доказателство , едва ли ще се измисли.
- REVOLUTION
- Активен потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
|
|