начало

По казуса с Нойзи: СГС видя лоша техника в НК за отнемането на колите, но не и проблем с Конституцията и ПЕС По казуса с Нойзи: СГС видя лоша техника в НК за отнемането на колите, но не и проблем с Конституцията и ПЕС

Диплома от средно образование

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Диплома от средно образование

Мнениеот fuckfalse » 11 Авг 2010, 17:56

Здравейте, изпаднал съм в истинска безизходица, и поредния парадокс на крайно интелигентната ни система.

Още от когато започнах да осъзнавам действията си, винаги ми е било повтаряно, че с упорита работа и силна вяра мога да постигна всичко, че всяка граница е граница на личноста не на заобикалящото ни среда, сега осъзнавам, че съм бил лъган, лъган най-безочливо, сега съм поставен на колене от една система която би трябвало всъщност да дава криле...

Ситуацията е следната, имам много ниска диплома от средното образование, тъй като ми се налагаше да се издържам сам, все не оставаше време за учене - втора година кандидатствам в юзу с изпити по БЕЛ и по История, и двете години имам оценка над петица и по двете, най-високата оценка ми беше тази година по История 5.47 по БЕЛ 5.07 и въпреки това не съм приет, бях принуден да запиша дори педагогика, но и там не ме приеха - не мога да си позволя следването в друг град тъй като имам доста добра работа на локално ниво която ми позволява да следвам но трябва да е в юзу.

Какво бихте ме посъветвали да направя, не е логично оценка която е по висока от може би 90% от кандидатстващите аз да не мога да влезна дори елементарна паралелка, а като се замисля имах амбицийте за право.

Бях при адвокат която ми каза, че не е компетентна в подобен род въпроси а и едва ли някой друг от колегите и би бил.

Искам да попитам ако има някакъв начин да си поправя оценките от дипломата, било то чрез второ средно или чрез някакви изпити да ги споделите.

Благодаря предварително.
fuckfalse
Нов потребител

Re: Диплома от средно образование

Мнениеот MariaMagdalena » 12 Авг 2010, 17:47

За съжаление не можете да направите нищо в тази насока. Концентрирайте се над постигането на по-добри резултати, запишете задочно в друг ВУЗ или проучете въпроса с т.нар. легални дарения за прием.
Fortuna fortes adiuvat.

Perfice te!
MariaMagdalena
Потребител

Назад към Взаимопомощ