начало

Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност Прокуратурите на България и Испания ще имат общи стратегии срещу организираната престъпност

договор за заем

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

договор за заем

Мнениеот sls » 18 Яну 2002, 15:58

През 1996 и 1997г имам периодично давани пари на заем на ЕООД. За цялата заета от мен сума имам подписан договор за заем през 1998г.Постъпването на парите в касата на дружеството е отразено през 1998г.,а не периодично през годините както съм ги дал.Как мога да докажа постъпването на парите периодично през гозините?
sls
Нов потребител

RE: договор за заем

Мнениеот remo » 22 Яну 2002, 18:59

Уважаеми колега/колежке, При положение,че постъпването на парите в касата на дружеството е отразено едва при подписването на договора през 1998год. считам, че можете успешно да се опитате да докажете даването на парите през предходни периоди чрез свидетелски показания. Мисля, че имате добър шанс да докажете даването на парите, ако можете да представите и някакви документи от които да личи, че в близки периоди преди даването им в заем, тези суми са постъпили при вас/ преводи по сметка, банкови операции и др./.
remo

RE: RE: договор за заем

Мнениеот sls » 22 Яну 2002, 19:42

Благодаря Ви много за съвета,но не знам дали съдът би допуснал свидетелски показания при положение,че сумата не е малка и става въпрос за родствени отношения.
sls
Нов потребител

Re: договор за заем

Мнениеот c4erona » 01 Авг 2012, 16:07

Много ми помогнахте ! Благодаря Ви, с доста неща се запознах които не съм знаела!
c4erona
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ