начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Изпит за адвокати и младши адвокати и смисъла от него

Дискусионен форум, посветен на конкурсите за магистрати

Re: Изпит за адвокати и младши адвокати и смисъла от него

Мнениеот ko4o4 » 30 Сеп 2010, 16:07

igli4ka66 написа:
da345 написа:Към явявали се на изпита!
Интересува ме как протича изпита, каква е вероятността при решен тест и казус /със знания/ да те скъсат на устен?

Вероятността да те скъсат на устния изпит клони към 0...Трябва да кажеш нещо,сериозно рушащо основите на установения правов ред,за да го направят.Теста се минава лесно-със знания.А казуса е най-голямото препятствие-може да се каже,че ще Ви е нужен малко късмет за него!
Това е според моите виждания-аз издържах изпита Ноември миналата година. :D :D :D
Успех и на Вас! :D :D :D

Абсолютно съм съгласен с колежката. Аз издържах изпита през юни 2010, минах от втория си опит и без никакви връзки, така че успех и сядайте да четете.

п.п. само дето все още си работя като юрисконсулт и не съм се вписал в колегията :lol:
ko4o4
Младши потребител

Мнениеот lawyers1 » 02 Окт 2010, 12:44

Абе явявайте се на конкурси за магистрати и не се занимавайте с глупости. Адвокатурата е професия за хора с връзки и готови клиенти, а ако ги нямате ще гладувате.
lawyers1
Младши потребител

Мнениеот bluelake » 06 Окт 2010, 11:29

lawyers1 написа:........, а ако ги нямате ще гладувате.
+ слугувате
bluelake
Младши потребител

Предишна

Назад към Конкурси, изпити