начало

След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри След кибератаката, ВСС спешно отпусна близо 1.7 млн. лева на ВАС за нови сървъри

дискусиите във форума

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дискусиите във форума

Мнениеот възмутена » 14 Окт 2003, 09:37

Колеги, защо всяка една дискусия във форума завършва вулгарен и ироничен тон, с това колко някой много знае и колко друг не знае и други подобни. Всеки има право на собствено мнение и становище, което е характерно за професията ни: "двама юристи, три мнения". Сега чета възмущението на колегата за взимането на 24 лв. за пълномощно и при тази дискусия същото. Не мислите ли, че изразяването на повече мнения е по-доброто, отколкото да се обиждаме един друг.
възмутена

Re: дискусиите във форума

Мнениеот SP » 14 Окт 2003, 10:35

Да, разбира се, но когато става въпрос за казус, който няма еднозначно решение.
Но когато някой колега с по-малко опит (не казвам знания, защото важен е опитът) греши в мнението си, няма нищо лошо да научи нещо от колегите си, а не да се заяжда или да се доказва......неизвестно пред кого.
И още нещо, разбира се че форумът е за това, за да изразяваме мнение, но и да понучим нещичко. Все пак не сме специалисти във всички области.
SP

Мнениеот Imperator » 14 Окт 2003, 11:22

Да,
Правилно протестирате. Явно фирмата трябва да се намеси и да отстрани недобросъвестните си клиенти.
Imperator
Потребител

Мнениеот ka » 14 Окт 2003, 14:35

напълно съм съгласна с възмутената,
повече са взаимните нападки отколкото конструктивните решения по поставен казус
ka
Младши потребител

Мнениеот georgieva » 14 Окт 2003, 14:46

I az sam suglasna s Vuzmutenata;opitah se na njakolko puti da povdigna tozi vupros po razli4ni temi,no njakoi kolegi "me porjazaha"........
georgieva
Младши потребител

Мнениеот indi_alex » 14 Окт 2003, 17:10

Съгласен съм с вас. В data.bg имат невероятно удачната практика да изтриват постове и да прекратяват акаунти на членове с подобно държание. Не съм сигурен колко е приложимо тук, но все пак може да се опита (естествено, някои ще каже, че триенето ще бъде под субективна преценка).
indi_alex

Мнениеот S ljubov » 14 Окт 2003, 23:28

Pozdravjavam vsichki, koito saumjavat da zapazjat dobrija ton v diskusiite i koito se otzovavat bezrezervno po razlichni temi, vkljuchitelno s konkretni saveti.
Nikak ne e lesno, struva mi se, pri tova tvarde dinamichno zakonodatelstvo i promenlivost na uredbata da se sledjat v detajli neshtata i vinagi da sme podgotveni. Zashtoto rabotata ni e obshtestveno znachima i otgovorna i se varshi po-leko, kogato imame vzaimnata si podkrepa.
S ljubov

Мнениеот ka » 15 Окт 2003, 08:29

мисля, че е излишно да се прави цензура от хората, които поддържат lex.bg досатъчно и по- удачно би било, всеки от нас преди да пише тук да се позамисли и да си прави автоцензура.
ka
Младши потребител

Мнениеот Тета » 16 Окт 2003, 16:35

Отдавна съм във форума и никога не съм имала впечатление, че някой се заяжда с мене, макар че винанаги е имало хора с различно от моето мнение.
Това, че някой остава с усещането, че е неразбран и наранен от думите на останалите, се дължи на виртуалната комуникация между участниците. Това съм го забелязала и в други форуми, вкл. и чуждестранни. В нета няма жестове, мимики, различна интонация.Това оказва влияние на общия тон на разговорите, а всички знаем, че не е важно само какво казваш, но и как го казваш. Не се сърди. Тук всички сме анонимни, затова никой не бива да се чувствува лично засегнат и наранен.
Тета

Назад към Общи дискусии