начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

дипломи - срок на издаване

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

дипломи - срок на издаване

Мнениеот 888888eli » 28 Фев 2011, 10:28

Здравейте,

Има ли в някой закон или наредба срок, в който да се издават дипломите за висше образование?
Не ми се вижда редно да си вземеш държавните изпити септември, а да ти издадат дипломата май месец следващата година. А когато ти я искат при започване на работа, от университета да ти искат 60 лв, защото е "Издаване на диплома - оригинал преди определения срок". :-/

Благодаря предварително.
888888eli
Нов потребител

Re: дипломи - срок на издаване

Мнениеот buggy10 » 11 Май 2011, 11:04

Здравейте,

аз имам същия проблем. Подадох документи за издаване на диплома в началото на ноември, но дипломата ми все още не е пратена за изготвяне.

Предварително благодаря за отговора.
buggy10
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ