начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Търся си жена - съдия до 42 г. с цел създаване на семейство

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Търся си жена - съдия до 42 г. с цел създаване на семейство

Мнениеот nk7702n » 24 Май 2011, 22:49

Melly написа:Като начало, поднасям извинения към автора на темата. Дано да има чувство за хумор. Тъй и тъй стана една раздумка, кой на майтап, кой наистина, та темата съвсем излезе от руслото.
Затова предлагам едно забавно и малко позабравено четиво.
Надявам се да се разведрите и да оставите колегата намира. И за него нкой прекрасен ден ще настъпи сляпата неделя. :D

viewtopic.php?f=5&t=35449

Мели, благодаря ти за интересното четиво, не знаех, че имало теми и с такава насоченост, много забавно! :D
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот eliana » 25 Май 2011, 07:28

kuzdov написа:И с'а к'во...? Сичките прокурорки да си седят стари моми?! Баси дискриминацията :? ....

А адвокатките какво да кажат......,ние като че ли не съществуваме.
Не сме достатъчно сериозни и еманципирани ли ?Или защото нямаме власт и сигурна заплата ?! 8) Обаче клиентите ми / престъпниците/ ме гледат в очите като че ли съм Господ. :wink: А престъпници много. :D
eliana
Потребител

Мнениеот Pause » 25 Май 2011, 07:52

Според мен ,се смесват някой неща професия със качество на съпруг.Отнапред установен критерии който е нищожен.Все пак брака е с оглед личността ,а не с оглед професията. :D
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 25 Май 2011, 09:08

Радиацията ни перка, без да се усетим. Може да е стара радиация, може да е нова, не знам.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 25 Май 2011, 09:31

ivan_lawyer написа:Радиацията ни перка, без да се усетим. Може да е стара радиация, може да е нова, не знам.

Иване, така ме разсмя с тази радиация! :D Ама, кои ли ги перка повече - дали студентите, дали завършилите, дали работещите...!?
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 25 Май 2011, 09:39

Радиацията перка без значение дали си със шапка или без.
ivan_lawyer
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 25 Май 2011, 09:51

Не ги разбирам аз тези работи.. :D Сигурно скоро ще се включи някой по - вещ в темата.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот andrea » 25 Май 2011, 10:27

Ееех чета, чета, чета...

Бояне ти да не си в затвора или възнамеряваш да изпълниш нЕкой от фактическите състави в НК, та затова да държиш толкова много на съдийка, още повече да я търсиш във форум..."има нещо гнило в Дания" :roll: :roll: :roll:

Друго, което ми направи впечатление, писал си все хубави неща за твоя милост (переш, чистиш, готвиш...а други "работи" правиш ли удовлетворително :mrgreen: ), защото "всичката хубост" не може да е на едно място :mrgreen:

Извинявам се, бях прекалено груба и откровена, но човек си задава въпроси...и въпреки, грубият ми изказ ще се включа да помогна.

Обявата ти разпространяваме във Фейсбук и останалите социални мрежи, пък дано ти излезе късмета :D :wink:

Стискам палци да откриеш онова, което търсиш :D

п.п. можеше да оставиш поне един имейл, че ако някой реши да ти отговори :wink:

Теб и останалите четци (това пък си е мое отклонение) поздравявам със:

тъй щото всичко това звучи твърде странно :D
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
Аватар
andrea
Активен потребител

Мнениеот boyan27 » 25 Май 2011, 15:34

Когато бях стажант в СРС една прокурорка (име няма да споменавам) и една адвокатка, която се оплакваше как нямало свестни мъже подеха темата и стигнаха до извода, че мъжете само се хвалят, че сменят пелени, но никога не го правят реално. Стана ми много чудно, нима един мъж не би правил това? А какво би станало ако изпаднем в ситуацията когато жената кърми и някой трябва да свърши домакинската работа? Кога ако не при израстването и възпитанието на детето един мъж да не вземе участие? Не е ли това мъжко поведение? Или може би ще ви стори смешно ако след 30 г. брак мъжът подарява на съпругата си цветя. Давам ви друг пример, пак покрай стажът ми в съдебната система. Бях при една наказателна съдийка (естествено зверски лачена и красива) и се решаваше дали една жена да бъде пратена на принудително лечение. Тя страда от шизофрения с давност 25 години. Съпругът й беше до нея, в един момент тя започна да буйства, а той се наведе, сложи ръка на рамото й и й каза:"Спокойно, обичам те!" Така е карал 25 години, а е могъл просто да си тръгне.
boyan27
Младши потребител

Мнениеот nk7702n » 25 Май 2011, 16:30

Бояне, Бояне, пак нищо не си разбрал... Че кой е казал, че не е хубаво мъжът да помага във всичко, няма мъжка, няма женска работа.Във всичко може да се подпомагат хората и затова се събират - да бъдат заедно и в добри, и в лоши времена. Ама в основата на това трябва да стои любовта, не интересът, не прислужването, никоя жена не си търси прислуга в лицето на мъжа, освен ако не иска да си има такъв, а пък тя да си го използва и да си кръшка зад гърба му. Ти трябва първо да заложиш на мъжките качества. Покажи се като мъж, на когото жената може да се опре, другото би трябвало не да го казваш, а просто да го правиш, защото обичаш половинката си.
Всяко нещо си има мярка,прекаленото угодничене не се харесва у младите жени, а става досадно. А иначе, всяка баба пенсионерка би те разцелувала за тези приказки по темата.
Последна промяна nk7702n на 25 Май 2011, 21:42, променена общо 1 път
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот nikiiita » 25 Май 2011, 17:24

Добре, Бояне, аз обаче не разбрах право или международни отношения си завършил?
"Няма по-добър начин да се тренира въображението от това да се учи право. Никой артист никога не е интерпретирал природата толкова свободно, колкото адвокатите интерпретират истината"
Jean Giradoux
Аватар
nikiiita
Младши потребител

Мнениеот kalahan2008 » 25 Май 2011, 18:49

Аз също съм неженен, нямам претенции за професията. :D
Адвокат: (INFJ)
https://www.16personalities.com/infj-personality
kalahan2008
Активен потребител

Мнениеот nezret » 25 Май 2011, 19:09

:D отдавна не съм писал но тазе тема определно ме разсмя. а една от причините да влизам тук е просто да се посмея.
Мда , интересен казуст. Има що годе опити за психологически профили и така. Според моето скромно мнение, и според един от стандартите Бабучев ( в случая за красота) Наистина в СРС има около 30% Престъпно привлекателни млади здрави прави и курави колежки магистратки които при други обстоятелства ,не може да не повдигнеш обвинение по съответният Член на Закона.60% -Прилично привлекателни-(лична аз харесвам такива, защото не обичам мозъка ми да блокира, от престъпна привлекателност и да ставам невменяем от страст).
Но По същество, както се казва.
Аз не мога да разбера конекситета и релевантността на това обстоятелство?!? :roll: професионална реализация и интимни отношения?!?
nezret
Потребител

Мнениеот Pause » 25 Май 2011, 19:20

Малко хумор: :D
Явяват се две момичета на конкурс за съдии. Комисията е от пет съдии, четири възрастни жени и един млад мъж-председател. Първото момиче е дребно, пълно, грозновато и с очила. Каквото го попитат - всичко отговаря правилно. Второто момиче е висока, дългокрака, хубава блондинка; каквото я попитат - нищо не знае.
Събира се комисията да реши коя от двете да избере:
- Тая пълничката, тя всички закони знае и много правилно разсъждава - казват съдийките.
- Не, ще изберем втората - казва председателят. Закони се учат, но крака не растат....!
Аватар
Pause
Активен потребител

Мнениеот boyan27 » 26 Май 2011, 11:59

Вече имам едно писмо, докато вие си чешете езиците.
boyan27
Младши потребител

Мнениеот donna » 26 Май 2011, 18:36

Да ти е честита новата булка и да направиш кариера покрай нея и забрави за прането на ръка , с пране/в буквалния смисъл на думата/ кариера не се прави :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 26 Май 2011, 18:51

Едно писмо сватба не прави. Човекът трябва да има възможност за осъзнат и мотивиран избор. Аман от търгове с един участник!
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот donna » 26 Май 2011, 19:03

Е ,че кво като участника е един изчаква се там час два съобразно тръжните условия и го обявяваме за спечелил :mrgreen:
donna
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 26 Май 2011, 19:27

Срамота! Опошляване на процедурата. Момчето е младо - не може да скача така на сляпо. Нека да станат поне две-три офертите, може и за някой друг да остане нещо (от класираните на второ-трето място).
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 26 Май 2011, 19:32

:mrgreen: Горкичкия .. Само една оферта, пък и дали е от съдийка или от някоя стриптизьорка, кой знае, то на писма вяра да няма човек, по форумите всеки се прави на някакъв. Ама, друго си е око да види, ръка да пипне... :D
nk7702n
Старши потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Взаимопомощ