Здравейте, не съм юрист и не съм много добре запозната с терминологията, но ако някой би могъл да ми помогне със съвет ще съм много благодарна!!!
И така, аз съм жертва на домашно насилие, към момента с въпросния мъж не живея, не се срещам и дори имам заповед за незабавна защита срещу него. Проблемът е в това, че той е доста агресивен и руши имуществото ми всеки ден - чупи прозорците на дома ми, на магазина ми, залива ми колата с киселина, реже гумите и тн, за съжаление полицията не може, а може и да не иска да помогне. Свидетели имам колкото искате и толкова, доказателства също за нещата, които е вършил, но от полицията вдигат рамене. Този човек обаче видимо има някакъв психичен проблем, за което и неговите приятели са съгласни. И така аз се чудех по какъв начин може на този човек да се назначи съдебно-психиатрична експертиза или да му се назначи служебен психиатър, извинявам се ако пиша глупости, но търся решение на проблема си! Благодаря ви
- Дата и час: 25 Фев 2025, 19:22 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
съдебно-психиатрична експертиза
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: съдебно-психиатрична експертиза
Не са глупости. Мене ме бяха осъдили на смърт, чрез психиатрично лечение понеже не си отработих задължителната ангария към другаря Петър гоблена. За целта бях тестван от три специалистки по социалистическа психиатрия. Според специалистките било луда работа да кача една снимка на гола жена в интернет, да пиша жалби, да слагам имена на бюрократи в моите песни изобщо да изразявам свободно мнение. Предназначението на психиатрията тука не е да лекува а да вкарва грешниците в пътя който ни е определила нашата нелегална майка партия. На Европейски институции хич недей и да разчиташ. За справка ако искаш погледни http://nadezhda-65ltd.Narod.ru
- disident
- Потребител
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
Здравейте,
А докъде е стигнало производството по издаване на заповед за защита от домашно насилие? Ако това лице, наруши заведта можете да сезирате прокуратурата за извършено престъпление от общ характер.
А докъде е стигнало производството по издаване на заповед за защита от домашно насилие? Ако това лице, наруши заведта можете да сезирате прокуратурата за извършено престъпление от общ характер.
-
doxa - Потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|