начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Гаранция на бебешка количка

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Гаранция на бебешка количка

Мнениеот ralliang » 10 Авг 2011, 16:04

Здравейте може ли някой да ми каже колко пъти може да се отстранява един и същ дефект на една и съща гаранционна стока?Става въпрос за бебешка количка, закупена края на април.От тогава до сега на тази количка са и сменяни 3 пъти колелата, което е описано в гаранционната карта.В това време аз разбира се стоя без количка, нищо че съм си купила такава.Въпроса ми е мога ли аз да искам замяна на съответната количка с друга или мога ли да искам да ми върнат парите, след като очевадно не могат да решат проблема - те ги сменят колелата и след 2 максимум 3 седмици, отново отива в Пловдив за смяна на колелата!Освен това не стига, че нямам количка, и тя уж е гаранционна, но и плащам всеки път куриера в едната посока - това превилно ли е?
ralliang
Младши потребител

Re: Гаранция на бебешка количка

Мнениеот glubomirov » 10 Авг 2011, 17:58

Прочетете си гаранционните условия.
Там трябва да е записано.
При електрониката сменяват при трети път един и същ дефект, освен ако не е записано друго.

Е, не знам каква е количката, но ако й разбивате предницата :P толкова често, значи или е менте,
или управляващия ППС-то :D трябва да внимава повече с дупките :wink:
glubomirov
Потребител

Назад към Взаимопомощ