начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

ИСТОРИЯ НА АВТОКРАДЕЦ......

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИСТОРИЯ НА АВТОКРАДЕЦ......

Мнениеот vulevu » 15 Авг 2011, 01:21

В ранното утро на 18.07.2011г / понеделник/ , както обикновено, аз и колегата ми , пристигнахме със служебният автомобил на яхтеното пристанище в гр.Несебър . Там трябваше да се срещнем с третият ни колега , който на 15.07.2011г. /петък/ беше ходил до Варна и би трябвало да донесе авансовото ни заплащане за месеца. След срещата ни, обаче , ни беше връчен по един бял лист с ръкописен текст и лично подпсан от шефа на фирмата . С това , управителят на фирмата ни уведомяваше, че ни прекратява трудовите договори.
Бях направо шокиран и се почувствах много наранен, когато прочетох причината за моето освобождаване от работа. Абсолютно НЕВЯРНОТО твърдение - цитирам : ”... МОИТЕ ХОРА В СОФИЯ НЕ ОДОБРЯВАТ, ЧЕ ПРИ МЕНЕ РАБОТИ ЧОВЕК С ИСТОРИЯ НА АВТОКРАДЕЦ “ .
Аз, лично нямам спомен в живота си, някога да съм имал водено следсвие, още по-малко осъдителна присъда за подобно деяние. Имам спомен, обаче, че в комплекта документи при постъпването ми на работа бях приложил свидетелство за съдимост където пишеше “НЕОСЪЖДАН”
Много ми е любопитно откъде г-н Надворни се е сдобил с тази “спец” информация за мене, кои са “неговите хора в София” и какъв интерес е представлявала моята скромна особа, че да се коментира и обсъжда чак в София в среди, които не познавам. Питам се какви са му връзките със следствените архиви на МВР или СЪДЕБНОТО ДЕЛОВОДСТВО.
Моля за мнение, има ли смисъл да го съдя и какви ми са шансовете да спечеля делото ?
Последна промяна vulevu на 17 Авг 2011, 08:16, променена общо 2 пъти
vulevu
Нов потребител

Re: ИСТОРИЯ НА АВТОКРАДЕЦ......

Мнениеот teogeo » 15 Авг 2011, 20:06

vulevu написа:Ето това е новото ми амплоа сътворено от шефа на фирмата, или по-скоро причина заради която да ме освободи от работа. / прилагам файл/
Много ми е интересно откъде е почерпил тази "спец" информация, какви са му връзките със следствените служби и съдебните архиви. Аз лично, нямам спомен някога да ми е повдигано такова обвинение от следствените служби, нито съм имал дело за подобно деяние. Имам спомен, обаче, като постъпвах на работа преди две години, представих свидетелство за съдимост ""НЕОСЪЖДАН""
Въпроса ми е , тази бележка, написана от него, достаъчна предпоставка ли е да заведа иск за клевета ?

Чичо Цък, ти ли си? :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
teogeo
Активен потребител

Назад към Взаимопомощ