начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Въпрос относно вписване в Търговския Регистър

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въпрос относно вписване в Търговския Регистър

Мнениеот viraco4a » 19 Авг 2011, 15:54

Много се извинявам, ако пиша в грешен раздел, но никъде не успях да прочета отговор на въпроса си и ще съм безкрайно благодарен на нечие съдействие!

Въпросът ми е чисто технически, относно вписване на промяна на обстоятелство на ООД, а именно - промяна на седалище и адрес на управление на ООД. Като документи ми е ясно какви трябват (протокол от решение на ОС, препис на дружествения договор, декларация еди каква си за истинността на заявените обстоятелства), обаче ме притеснява форматът А4. Има само един набор от полета, където да се попълни адресът на седалището, и отстрани има отметка "заличено". Ако бяха два набора от полета - ясно (попълвам стария адрес с цъкната отметка "заличено" и попълване отдолу на новия адрес), обаче сега се колебая между следните два варианта:
1) Да принтирам два пъти тази страница и на единия екземпляр да попълня стария адрес + отметката "заличено", а на втората страница - новия адрес;
2) Да попълня директно новия адрес и това е.

Благодаря предварително и отново се извинявам за глупавия може би технически въпрос!
viraco4a
Нов потребител

Re: Въпрос относно вписване в Търговския Регистър

Мнениеот inspectora » 19 Авг 2011, 16:31

viraco4a написа:2) Да попълня директно новия адрес и това е.

Успех!
inspectora
Активен потребител

Re: Въпрос относно вписване в Търговския Регистър

Мнениеот viraco4a » 19 Авг 2011, 16:41

Мерси, човек!
viraco4a
Нов потребител

Назад към Взаимопомощ